Red Bull Dance Your Style'da Kazanan Akay Üstünel Oldu

Hip hop, popping, house gibi sokak dansi türlerinin yer aldigi dans yarismasi Red Bull Dance Your Style, 4 Temmuz Pazar günü Beylikdüzü’nde gerçeklesti. 16 dansçinin teke tek performans göstererek dünya finaline katilmak için mücadele verdigi yarismanin finalinde de Gülay Tezcan ile karsi karsiya gelen Akay Üstünel, seyirci oylariyla birinci seçildi.

Red Bull Dance Your Style'da Kazanan Akay Üstünel Oldu
Izleyicinin jüri olarak dansçilari oyladigi yarisma; Red Bull Dance Your Style 4 Temmuz Pazar günü Istanbul, Beylikdüzü’nde izleyicinin katilimiyla gerçeklesti. Hip hop, popping, house dance gibi sokak dansi stillerinin sergilendigi yarismada kadin ve erkek dansçilar, birer dakikalik performanslari ile adeta dans pistine meydan okudu. Pistte hünerlerini sergileyen 16 dansçi, dogaçlama bir sekilde ritme ayak uydurdu. Kirmizi ve mavi kartlarla oy kullanan izleyiciler, performanslarin sonunda kazanani belirledi.

16 dansçinin kozlarini paylastigi yarismanin finalinde; finalistler basa bas bir mücadele verdi. Nefes nefese seyredilen mücadelenin sonunda oylarin çogunlugunu alan Akay Üstünel birinci oldu. Böylece Red Bull Dance Your Style Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil etme hakkini da Akay Üstünel kazanmis oldu.

Kamufle ve Gökhan Türkmen sevilen hitleriyle sahnedeydi

Seyircileri costuran Big Poppa’nin DJ olarak yer aldigi yarismanin; MC’ligini ise Türkçe rap dünyasinin sevilen ismi Kamufle ile Cihan Ceylan yapti.

En son çikardigi Disco Funk albümü “7” ile adindan söz ettiren ve müzigin en sevilen isimlerinden olan Gökhan Türkmen de yeni sarkilariyla Red Bull Dance Your Style sahnesini costurdu. Sanatçi; “Bu uluslararasi organizasyonda profesyonel dansçilarimizla ayni sahneyi paylasmaktan çok mutluyum. Tüm yarismaci arkadaslar birbirinden yetenekli. Güney Afrika’da gerçeklesecek Red Bull Dance Your Style Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek arkadasimiza basarilar diliyorum.” dedi.

Dünya Finali 4 Aralik’ta Güney Afrika’da

30’dan fazla ülkede, 50 ayri noktada düzenlenen Red Bull Dance Your Style’in, bu yil ikinci kez gerçeklesecek dünya finali ise Güney Afrika’nin Johannesburg sehrinde 4 Aralik tarihinde düzenlenecek.
Kaynak: İHA