Kusadasi'nda Klasik Müzik Konseri

Aydin’in Kusadasi ilçesinde tarihi Güvercinada Kalesi’nde Kusadasi Belediyesi ile Kusadasi Altin Güvercin Kültür Sanat ve Tanitim Vakfi (KUSAV) is birliginde düzenlenen kasik müzik konseri sanatseverler tarafindan yogun ilgi gördü.

Kusadasi'nda Klasik Müzik Konseri
Ege bölgesinin turizm baskenti Kusadasi, Türkiye’de kademeli normallesme sürecine geçilmesiyle birlikte yeniden çesitli kültür sanat etkinliklerine ev sahipligi yapmaya basladi.

Kusadasi Belediyesi ile KUSAV is birliginde düzenlenen Güvercinada Dinletileri’nin ikincisi sanatseverlerden yogun ilgi gördü. Güvercinada Kalesi’nin essiz günbatimi manzarasi esliginde gerçeklesen “KUSAV Piano Quartet” isimli konserde dünyaca ünlü müzisyenler J. Haydn ile W.A Mozart’in eserleri seslendirildi. Kemanda Ozan Dinç, piyanoda Aleksander Mekaev, viyolada Luiza Mardukhanova, viyolonselde ise Özgür Elgün’ün sahne aldigi dinletiyi çok sayida Kusadali ile beraber, KUSAV Baskani Levent Köylü ve televizyon programcisi Okan Bayülgen de dinledi.

Dinletinin sonunda konusan KUSAV Baskani Levent Köylü “Bugün Güvercinada Dinletileri’nin ikincisinde bir aradaydik. Bu dinleti vakfimizin kurmayi planladigi oda orkestrasi projesinin ilk adimi. Konserlerimiz yaz boyunca devam edecek. Degerli sanatçilarimiza bizlere sunduklari bu muhtesem müzik dinletisi için çok tesekkür ederim” diye konustu.

Kaynak: İHA