Belgesel-Filmin Basrol Oyuncusu Silahli Çatismada Yaralandi

Adana’da çekimleri devam eden, Cono asireti mensuplarinin yasamini anlatan “Bütün Mümkünlerin Kiyisinda” belgesel-filmin basrol oyuncusu Sergen Esme, çikan silahli çatismada yaralandi.

Belgesel-Filmin Basrol Oyuncusu Silahli Çatismada Yaralandi
Merkez Yüregir ilçesine bagli Ulubatli Hasan Mahallesi’nde 24 Haziran’da daha önce birbirleriyle husumetli olan iki grup arasinda çikan ve 1 kisinin öldügü 6 kisinin yaralandigi silahli çatismada, belgesel filmin mahalle sakinleri arasindan seçilen basrol oyuncusu Sergen Esme de kursunlarin hedefi oldu.

Ilk romani ile Berlin Film Festivali’nden ödülle dönen Meltem Yilmaz’in “Bütün Mümkünlerin Kiyisinda” kitabindan uyarlanan belgesel-filmin, mahalle sakinleri arasindan seçilen basrol oyuncusu Sergen Esme’nin silahli çatismada yaralanmasi set ekibini sok etti.

Yazar Meltem Yilmaz ile Yönetmen Sahin Yigit, Adana’nin Cono asiretini izleyici ile bulusturmaya hazirlanirken, yasadiklari talihsiz olay nedeniyle üzüntülerini dile getirdi.

Yilmaz ve Yigit, belgesel-filmin yasamin kiyisinda kalan insanlarin yalnizca iliskilendirildikleri suç dünyasi ile degil günlük hayatlarindaki aliskanliklarindan yasama tutunma çabalarina kadar bir dolu hikayeyi bünyesinde barindiracagini kaydetti.

Docudrama (yari belgesel film, yari belgesel oyun) tarzindaki belgesel filmin çekimlerinin devam ettigi esnada basrol oyuncusunun yaralandigini ve hastanede tedavi altinda oldugunu dile getiren yazar Meltem Yilmaz ve yönetmen Sahin Yigit, Sergen Esme’nin bir an önce sagligina kavusmasini diledi.
Kaynak: İHA