Pursaklar'da Miniklerin Mezuniyet Heyecani

Pursaklar Belediyesine bagli Nezaket Okullari’nda egitim gören minikler mezuniyet sevinci yasadi.

Pursaklar'da Miniklerin Mezuniyet Heyecani
Nezaket Okullari’nda okul öncesi egitim kapsaminda gelisimlerine yönelik egitim, faaliyet, etkinlik ve oyunlarla hayata hazirlanan minik ögrenciler, mezuniyet töreninde gösteriler yapti. Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine Kaymakam Mehmet Yildiz, Belediye Baskani Ertugrul Çetin, AK Parti Ilçe Baskani Servet Türkayik, belediye baskan yardimcilari, birim müdürleri, ögrenciler ve veliler katildi.



‘‘Ne kadar çok özlemisiz ögrencilerimizi ve velilerimizi”

Çocuklarin mutlulugunu paylasan Belediye Baskani Ertugrul Çetin, ‘‘Saray, Merkez ve Altinova Nezaket Okullarimizin mezuniyet töreni programina katildik. Okul öncesi egitimi alan minik ögrencilerimizi mezun etmenin mutlulugunu sizlerle birlikte taçlandiriyoruz. Çocuklarimiz, pandemi döneminde okullarin açik oldugu günlerde bikmadan usanmadan ve her gün muhtesem bir enerjiyle okula kostular. Büyük bir gayret ve özveri ile çalistilar. Salgin nedeniyle zorlu geçen egitim ve ögretim yilini basariyla tamamladiginiz için hepinizi kutluyorum. Her birine mutlu, aydinlik dolu bir gelecek diliyorum. Ne kadar çok özlemisiz ögrencilerimizi ve velilerimizi” dedi.



‘‘Çocuklar hayatin nesesi’’

Çocuklarin hayatin nesesi oldugunu belirten Kaymakam Yildiz, ‘‘Nezaket Okullari çocuklarin gelisim düzeyleri, ilgi alanlari ve ihtiyaçlarina göre hazirlanan egitim programiyla, bilimsel bilgi, sanatsal ve kültürel etkinlikleriyle, aktif egitim anlayisiyla tüm Pursaklar’a hizmet veriyor. Belediyemiz Nezaket Okullarindan mezun olan çocuklarimiz ve ailelerini tebrik ediyor, Belediye Baskanimiz Ertugrul Çetin basta olmak üzere Nezaket Okullarimizin tüm yönetici ve ögretmenlerine tesekkürlerimizi sunuyoruz’’ dedi.

Gerçeklestirilen gösterilerin ardindan Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, çocuklarin ilk karnelerini tek tek takdim etti.
Kaynak: İHA