LGS Ilçe 1 Ve 2'Ncisi Tosya Mehmet Akif Ersoy IHO'dan

Tosya ilçesinde LGS ilçe 1 ve 2’ncisi Imam Hatip Ortaokulu’ndan çikti.

LGS Ilçe 1 Ve 2'Ncisi Tosya Mehmet Akif Ersoy IHO'dan
Fen Liseleri ve diger liselere gitmek isteyen 8’nci sinif ögrencilerinin heyecanla bekledigi LGS sonuçlari 30 Haziran 2021 günü açiklandi. Sinavda basarili ögrenciler büyük mutluluk yasarken egitim veren okullarda derece yapan ögrencilerini ödüllendirdi. Açiklanan sonuçlarin ardindan Tosya’da LGS birinci ve ikincisinin Tosya Mehmet Akif Ersoy Tosya Imam Hatip Ortaokulu’ndan çikti. Okul Aile Birligi ilçe 1’ncisi olan Ali Eren Sirka ve ilçe 2’ncisi olan Fatma Sena Kapanci’yi basarilarindan dolayi tebrik ederek ödüllendirdi.

Aileleri ile birlikte okul idaresini ziyaret eden ögrencilere ödülleri Okul Aile Birligi Baskani Süreyya Yagmur tarafindan verildi.

Okul idareci ve ögretmenlerine tesekkür eden Yagmur, çocuklari tebrik ederek basarilarinin devamini diledi. Okul Müdürü Adil Öztürk ise basta ögrenciler olmak üzere, basarida imzasi olan ögretmenler ve velileri tebrik etti.

Tosya Mehmet Akif Ersoy Imam Hatip Ortaokulu ögrencileri akademik liselere hazirlarken ayni zamanda hafizlik projesi ile de okul bünyesinde hafiz yetistiriyor.
Kaynak: İHA