UCIM Dernegi Çalismalarini Polisleri Anlatti

UCIM Aydin Il Temsilciligi, Efeler Ilçe Emniyet Müdürü Kadir Erciyes’i makaminda ziyaret ederek, yaptiklari çalismalar hakkinda bilgilendirmede bulundu.

UCIM Dernegi Çalismalarini Polisleri Anlatti
Türkiye genelinde yaklasik 60 ilde temsilcilik olusturan Saadet Ögretmen Çocuk Istismari ile Mücadele Dernegi (UCIM), Aydin’da da faaliyetlerini gerçeklestirmek ve isbirligi amaciyla ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda çalismalarina araliksiz devam eden UCIM Aydin Il Temsilciligi, Efeler Ilçe Emniyet Müdürü Kadir Erciyes’i makaminda ziyaret etti.

UCIM Aydin Il Sorumlusu Özlem Güngörenler ile birlikte Saha ve Etkinlik Koordinatörü Samet Beyter, Halkla Iliskiler ve Tanitim Koordinatörü Sedat Gürbüz ve Afra Nur Çelik’in de yer aldigi ziyarette UCIM Aydin temsilcileri dernegin kurulus amaci ve faaliyetleri hakkinda Erciyes’i bilgilendirdi.

“Saadet Ögretmen Bir Kahramandir”

Saadet Ögretmen Çocuk Istismari ile Mücadele Dernegi (UCIM) ‘i yakindan takip ettigini söyleyen Müdür Erciyes, “ Saadet Ögretmenin çocuklar konusundaki duyarliligini tüm Türkiye takdir ediyor. Mücadelesi tüm ögretmenlerimize örnek oluyor. Çocuk istismari ile mücadele eden Saadet ögretmen bir kahramandir” dedi.

Kaynak: İHA