Büyüksehir Ve Jandarma Trafikten Ortak Denetim

Manisa Büyüksehir Belediyesi Ulasim Dairesi Baskanligi ve Manisa Il Jandarma Komutanligi Trafik Sube Müdürlügü ekipleri, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nde servis tasimaciligi yapan araçlara yönelik olarak denetimler gerçeklestirdi. 2021-2023 Karayolu Eylem Plani dogrultusunda denetimlerin devam edecegi belirtildi.

Büyüksehir Ve Jandarma Trafikten Ortak Denetim
Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nde servis tasimaciligi yapan araçlara iliskin is ve islemlerin kontrolünün yapildigi uygulamaya Manisa Büyüksehir Belediyesi Ulasim Dairesi Baskani Hüseyin Üstün, Jandarma Kidemli Basçavus Ünal Erdemir ve görevli personeller katildi.

Fabrikalarin servis saatlerinde gerçeklesen denetimlerde; sürücülerin ehliyet ve yetkinlik belgileri, alkol muayenesi, araçlarin servis tasimaciligina uygunluklari, kullanimi yasaklanan aksesuar olup olmadigi, Covid 19 tedbirleri kapsaminda belirlenen mesafelere uygunluk gibi konular denetlendi.

“Karayolu Eylem Plani dogrultusunda denetimler sürecek”

Manisa Büyüksehir Belediyesi Ulasim Dairesi Baskanligi Trafik Zabita ekipleri ile birlikte gerçeklestirilen denetimlerin devam edecegini belirten Jandarma Kidemli Basçavus Ünal Erdemir, “2021-2023 Karayolu Eylem Plani çerçevesinde paydas kurumlarla yapilan ortak denetimler gerçeklestiriyoruz. Buradaki asil amacimiz meydana gelen trafik kazalarindaki can kayiplarini önlemek. Büyüksehir Belediyesinin Trafik Zabita ekipleri ile birlikte uygulamalarimiz devam edecek. Kazalari önleyip, belirlenen hedeflere ulasmak istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA