Baskan Böcek OSB Baskani Ali Bahar'la Bir Araya Geldi

Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, OSB Baskani Ali Bahar’la bir araya geldi.

Baskan Böcek OSB Baskani Ali Bahar'la Bir Araya Geldi
Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Ali Bahar’la bir araya geldi. Antalya Ticaret Borsasi (ATB) ve AHB Yönetim Kurulu Baskani Ali Çandir ve ANET Yönetim Kurulu Baskani Mesut Kocagöz’ ün katilimlariyla ziyarette belediye bürokratlari da hazir bulundu. Antalya’nin turizm, tarimin yaninda önemli bir ticaret kenti oldugunu ifade eden Baskan Muhittin Böcek, OSB’nin Antalya için önemine degindi. OSB içinde ALDAS’in Prefabrik Yapi Elemanlari Üretim Tesisi yatirimi oldugunu da hatirlatan Baskan Böcek, “Göreve geldikten sonra fabrikayi daha faal hale getirerek, tapusunu aldik. Alt yapi için betonarme boru ve baca elemanlari üretiyor ve satiyoruz” dedi.

OSB içindeki ANET mezbahasi (Et isleme merkezi) ve hayvan borsasi projeleriyle ilgili OSB Baskani Ali Bahar’la görüs alisverisinde bulunduklarini ifade eden Baskan Böcek, “Büyüksehir Belediyesi sirketi ANET et isleme merkezinin rehabilite edilmesi konusunu ele aldik. Bu konudaki çalismalarimizi azim ve kararlilikla devam ettirecegiz” diye konustu.



“Her türlü katkiya haziriz”

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Antalya OSB Yönetim Kurulu Baskani Ali Bahar, “Hayvan borsasi ve OSB içindeki ANET tesisinin rehabilite edilerek daha modern bir yapiyla kazandirilmasi konularinda her türlü katkiyi koymaya hazir oldugumuzu taahhüt ediyoruz. Kendilerine de açik çek veriyoruz. Antalya için hepimiz birlikte çalismanin görüntüsünü vermekten mutluluk duyuyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA