Evlat Nöbeti Tutanlara Gönülleri Ile Destek Oldular

Nevsehir’den gelen Görmeyenler Kültür ve Birlesme Dernegi üyesi heyet evlat nöbeti tutan aileleri ziyaret ederek, ailelerin bir an önce evlatlarina kavusmasi için dua etti.

Evlat Nöbeti Tutanlara Gönülleri Ile Destek Oldular
Diyarbakir’da çocuklarinin terör örgütü PKK tarafindan daga kaçirilmasindan HDP’yi sorumlu tutan ailelerin evlat nöbeti 644’üncü gününde sürerken sehre gelen Nevsehir Görmeyenler Kültür ve Birlesme Dernegi üyesi heyet aileleri ziyaret etti. Nevsehir Görmeyenler Kültür ve Birlesme Dernegi üyesi grup evlat nöbetindeki ailelerle tek tek sohbet ederek acilarini paylasti.

“DEVLETIMIZ BU PKK’YI KÖKÜNDEN KAZIP EVLATLARINIZI SIZE TESLIM EDECEKTIR”

Ailelere destek vermek için Diyarbakir’a geldiklerini açiklayan Nevsehir Görmeyenler Kültür ve Birlesme Dernegi Baskani Erol Mutlu, “Nevsehir valimiz, Nevsehir belediye baskanimizin ve Nevsehir il özel idare genel sekreterimizin sizlere selamini getirdik. Kapadokya’dan ve Nevsehir’den tüm hemserilerimizin size destek olmak üzere onlarinda sizlere selamini getirdik. Insallah bu PKK’yi kökünden kazip sizin evlatlarinizda ellerinize devletimiz teslim edecek. Bizlerde hepimiz devletimizin ve milletimizin yanindayiz. Sizin evlatlariniza kavusmaniz için gönülden destekçi olacagiz" diye konustu.

Yapilan konusmanin ardindan Kuran-i Kerim okuyan Nevsehir Görmeyenler Kültür ve Birlesme Dernegi üyeleri ardindan dua ederek bölgeden ayrildi.

(Sedat Irmak/IHA)
Kaynak: İHA