Fedakar Doktor Ve Esine Tesekkür Ziyareti

Manisa’nin Sarigöl ilçesinde izin gününde hemsire esi Yagmur Küçücük’e korona virüs asilama çalismasinda 9 saat boyunca yardim eden Dr. Taner Küçücük’ün fedakarligini twitter hesabindan paylasarak tesekkür eden Saglik Bakani Fahrettin Koca’dan sonra AK Parti Sarigöl ilçe Baskani Nihat Demirci ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret ederek tesekkür etti.

Fedakar Doktor Ve Esine Tesekkür Ziyareti
Sarigöl Devlet Hastanesinde görevli acil servis doktoru Taner Küçücük, nöbetten çiktiktan sonra Covid-19 asilama çalismasinda görevli olan esi Hemsire Yagmur Küçücük’ü isyerine birakti. Sarigöl Devlet Hastanesi Hüseyin Gümüslü pandemi tani ve tedavi merkezi önünde çok sayida vatandasin asi için bekledigini gören doktor Taner Küçücük, esine yardim etmek için 9 saat asilama merkezinde yardimci oldu. Esi hemsire Yagmur Küçücük’ün esinin yaptigi yardimi twiter hesabindan paylasmasi üzerine mesaji kendi hesabinda paylasan Saglik Bakani Fahrettin Koca saglikçi çifte tesekkür etti. Bakan Koca’nin paylasimiyla mutlu olan saglikçi çifti AK Parti Sarigöl Ilçe Baskani Nihat Demirci ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret ederek çiçek ve çikolata takdiminde bulunarak tüm saglik görevlileri adina fedakar çalismalarindan dolayi tesekkür etti.

"Gurur duyuyoruz"

AK Parti Sarigöl Ilçe Baskani Nihat Demirci, Sarigöl Devlet Hastanesi bashekimi Opr. Dr. Mehmet Karaduman’in makam odasinda yaptigi tesekkür konusmasinda, "Tüm saglik çalisanlari Covid-19 sürecinde fedakarca çalisti ve çalismaya da devam ediyor. Bir çok saglik görevlisi vefat etti ama yilmadilar çalismaya devam ettiler. Bu çalismalar içerisinde hastanemiz doktorlarindan Taner ve esi hemsire Yagmur Küçücük çiftinin fedakarca çalismalari bizleri ayri bir gurur verdi. Bu nedenle tüm saglik çalisanlarina tesekkür ederiz." dedi.



"Herkes asi olsun"

Sarigöl Devlet Hastanesinde görevli Dr. Taner Küçücük ve esi hemsire Yagmur Küçücük çifti de bu salgini yenmenin tek yolunun asilamadan geçtigini, tüm saglik çalisanlarinin bu süreçte fedakarca çalismaya devam ettiklerini belirterek, tüm vatandaslari asi olmaya davet etti.
Kaynak: İHA