Belediye Isçilerine Sezon Öncesi Moral Kahvaltisi

Marmaris Belediyesi Makine Araç Parki’nda görevli personel mesai öncesi kahvaltida bulustu. Personele hitap eden Baskan Mehmet Oktay “Sizlerin sayesinde kurum olarak içine düstügümüz olumsuz durumlarda dahil çabuk aksiyon alip, zorluklarin üstesinden gelebiliyoruz” dedi.

Belediye Isçilerine Sezon Öncesi Moral Kahvaltisi
Tüm Türkiye’de 1 Temmuz’da baslayacak olan normallesme süreci öncesi Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, belediye isçilerini kahvaltida agirladi. Yogun geçecek yaz sezonu öncesinde personele moral vermek amaciyla düzenlenen organizasyona Belediye Baskan Yardimcisi Burak Demirtas, CHP Ilçe Baskani Zekican Balci, meclis üyeleri ve birim amirleri katildi.

Fen Isleri, Park ve Bahçeler, Temizlik Isleri, Destek Hizmetleri Müdürlügü’nün sahada çalisan personellerinin bir araya geldigi kahvaltida konusan Belediye Baskani Oktay yogun bir sezonun kendilerini bekledigini belirtti.

Baskan Oktay, “Pandemiyle uzun zamandan beri hep birlikte mücadele ediyoruz. Çok olumsuz günler geçirdik. Ancak birlik ve beraberlikle, hizli hareket ederek, bu zorluklari mümkün oldugunca az hasarla atlattik. Potansiyelimizin farkinda olarak bizler çalismalarimiza hizli bir sekilde devam edecegiz. Kurumsal anlamda daha hizli ve aktif hale gelecegiz. Kisilere degil, sorunlara odaklanacagiz” dedi.

CHP Ilçe Baskani Zekican Balci da “Marmaris’in güzellesmesinde en büyük pay siz degerli emekçi arkadaslarimiza ait. Bu anlamda hepinize tesekkür ediyor, çalismalarinizda kolayliklar diliyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA