Batman'da Sehitleri Unutmayan Egitimciler Tesekkür Belgesiyle Ödüllendirildi

Batman’in Sason ilçesinde faaliyet yürüten Sehit Yakinlari ve Gazilerle Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi tarafindan sehitlerimizi unutmayin, unutturmayin konulu siir, resim ve öykü yarismasina destek veren ögretmen ve okul müdürlerine sehit yakinlari tarafindan tesekkür belgesi verildi.

Batman'da Sehitleri Unutmayan Egitimciler Tesekkür Belgesiyle Ödüllendirildi
Sason Orta Mahallede bulunan sehit ve gazi dernek evinde düzenlenen ödül töreninde konusan Dernek Baskani Mutalip Çelik, “Yarinlarimiz olan ögrencilerimiz arasinda yaptigimiz sehitlerimizi unutmayin, unutturmayin yarismasinda katilim saglayan okul ve ögrencilerimizi tebrik ediyorum. Sehitlerimizi unutturmayacagiz, her zaman ve her yerde anmaya, anlatmaya devam edecegiz. Gelecegimizin teminati olan ögrencilerimizi en iyi sekilde egitip, sehitligin önemini en iyi sekilde asiladiginiz için sizlere sükranlarimi sunuyorum. Kiymetli ögretmenlerimize büyük görevler düsmektedir ve çok sükür ögretmenlerimiz de bu bilinç içerisindedirler. Çünkü ayni yarismada Yücebag Posta Ilkokul ve Ortaokul’unda yapilan yarismaya okuldaki ögrencilerimizin yüzde 95’i sehitlerimizle ilgili güzel düsüncelerini ifade edip bir yarismaya katiliyorlarsa bu ögretmenlerimizin fedakarligi ve azmi ile olabilmektedir. Yarismaya emek veren siz degerli egitimcilerimize tesekkür ediyoruz” dedi.

Törenin sonunda Sason Sehit Yakinlari ve Gazilerle Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Mutalip Çelik, Egitim Bir-Sen Ilçe Baskani Kemal Belge ve sehit yakinlari tarafindan egitimcilere tesekkür belgesi verildi.

Kaynak: İHA