Teknosa Bir Haftada Iki Magaza Birden Açti

Teknoloji perakende sirketi Teknosa, bir haftada iki yeni magazanin açilisini yapti. Teknosa, Sakarya ve Kahramanmaras’ta açtigi magazalarla birlikte, 68 ilde 189 magaza ve CarrefourSA içinde olusturdugu 18 teknoloji kösesiyle toplam 207 lokasyonda teknoloji severlerle bulusuyor.

Teknosa Bir Haftada Iki Magaza Birden Açti
E-ticaretin büyük siçrama yaptigi perakende sektöründe satis, deneyim, satis sonrasi hizmetler ve lojistik açidan önemini koruyan magazalarda dijitallesmeye agirlik veren Teknosa, Sakarya Cadde 54 AVM ile Kahramanmaras Piazza AVM’de açtigi yeni magazalarini teknoloji severlerin begenisine sundu. Teknosa, açilisini yaptigi magazalarla birlikte her iki ilde de magaza sayisini ikiye çikardi.

Sakarya Cadde 54 AVM’de Extra formatiyla açilan ve 1000 metrekarenin üzerinde satis alanina sahip olan Teknosa magazasinda, beyaz esyadan küçük ev aletlerine, bilgisayardan akilli telefonlara çok genis yelpazedeki ürünler tüketicilerin hizmetine sunuluyor. 500 metrekare satis alanina sahip, standart formatli Kahramanmaras Piazza AVM’deki magazada ise beyaz esya hariç tüm ürünler tüketicilerle bulusuyor.

Teknoloji alisverisinde en kapsamli müsteri deneyimine odaklanan Teknosa, önümüzdeki dönemde de magaza yatirimlarini sürdürerek, müsteri deneyimini güçlendiren dijital atilimlari yayginlastirmayi hedefliyor.
Kaynak: İHA