Yeniden Refah Partisi'nden Abdurrahman Dilipak'a Tepki

Yeniden Refah Partisi Genel Baskan Yardimcisi Zafer Emanetoglu, Abdurrahman Dilipak’in bir televizyon programinda Genel Baskan Dr. Fatih Erbakan’a iliskin sarf ettigi “Fatih Erbakan 2018 seçimleri öncesi CHP’den 3 milletvekili istedi” sözlerine tepki gösterdi.

Yeniden Refah Partisi'nden Abdurrahman Dilipak'a Tepki
Emanetoglu, açiklamasinda su ifadelere yer verdi: “Abdurrahman Dilipak’in bir televizyon programinda Genel Baskanimiz Dr. Fatih Erbakan ile ilgili ifade ettigi sözler, Türkiye’de ’Derin Gerçekler’ diye ifade edilen sözde çogu bilgilerin, kisilerin kendi hayal dünyalari, vehimleri ve kulaklarina gelen temelsiz dedikodulardan ibaret oldugunu bir kez daha göstermistir. Koltuga yaslanip her seyi biliyormus, her konuya hakimmis havalarinda yaptigi konusmada Genel Baskanimizla ilgili gerçeklerle yakindan uzaktan ilgisi olmayan ifadelerde bulunmasi, bundan sonra Dilipak’in söyledigi her söze süpheyle bakmamiz gerektigi gerçegini ortaya çikarmistir.”

“Siyaseti 3 milletvekili için yapmiyoruz”

Emanetoglu, “Dilipak’in ‘ilkeler yalanmis, asil olan milletvekilligi imis’ sözü ifade ettigimiz gibi Milli Görüs’e, Yeniden Refah Partisi’ne ve Genel Baskanimiz Dr. Fatih Erbakan’a yapilacak en büyük hakaretlerden bir tanesidir. Siyaseti 3 kisi milletvekili olsun diye yapiyor olsaydik Sn. Dilipak da iyi bilir ki, bu 3 milletvekilligini hiç pazarlik yapmadan da rahatlikla alabilecek siyasi ortamlar olusturabilirdik. Bunun için parti kurmaya, 81 ilde 900 ilçede teskilatlanmaya, bu kadar mücadele etmeye, zorluklarla bogusmaya ihtiyacimiz yoktu” ifadelerini kullandi.

“Dilipak Milli Görüs’ün ufkunu tam olarak kavrayamamis”

Emanetoglu, “Merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamizin Milli Görüs mücadelesini baslattigi 1969 yilindan bu yana Milli Görüs camiasini yakindan takip eden, zaman zaman bu camianin içerisinde yer alan Dilipak öyle görünüyor ki Milli Görüs’ün ufkunu tam olarak kavrayamamis. Nihai hedefi Dünya Siyonizminin bütün insanligi ezen ve sömürgelestiren düzenine karsi hak ve adaletin hakim olacagi Yeni Bir Dünya’yi kurmak olan Milli Görüs’ün tek temsilcisi Yeniden Refah Partisi’nin ve Lideri Dr. Fatih Erbakan’in milletvekilligi pazarligi yapmayacagini, siyasi mücadelesini bu kadar sigi bir zemine tasimayacagini, ilkelerinden ve hedeflerinden vazgeçecek bir tutum ortaya koymayacagini anlayamamis” dedi.

Kaynak: İHA