Alanya Belediyesi'nden Egitime Destek

Alanya Belediyesi, Sakine Nesibe Zamanoglu Özel Egitim Uygulama Okulu’nun çevresini püskürtme beton teknigi kullanarak özel çocuklar için daha güvenli hale getirirdi.

Alanya Belediyesi'nden Egitime Destek
Alanya Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Sakine Nesibe Zamanoglu Özel Egitim Uygulama Okulu’nda çevre güvenligini arttirmak amaciyla püskürtme beton (shotcrete) teknigi ile çalisma baslatti. Okul ögrencilerinin teneffüs saatlerindeki oyun alanlarinin daha güvenli olmasi için yürütülen çalisma kapsaminda, okulun dogu bölümündeki istinat duvarindan asagiya tas ve benzeri nesnelerin düsmemesi için güvenlik daha da arttiriliyor.

Okul müdüründen Baskan Yücel’e tesekkür

Sakine Nesibe Zamanoglu Özel Egitim Uygulama Okulu Müdürü Ebru Bezci, "Alanya Belediyesi, özel çocuklarin egitim gördügü devlet okulumuza, istinat duvarindan elektrigine, suyuna, asfaltindan çevre düzenlemelerine kadar her konuda destek veriyor. Alanya Belediyesi tüm okullara destek sagliyor ama bize karsi farkli bir hassasiyet ve duyarlilikla yaklasiyor. Bu yüzden Alanya Belediye Baskani Sayin Adem Murat Yücel ile Alanya Belediyesi ekiplerine ögrencilerim ve velilerim adina tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA