Burdur'da Madencilik Sektöründe Iyilestirilmis Çalisma Kosullari Desteklenecek

BURDUR –Burdur’da MISGEP Projesi ile madencilik sektöründe iyilestirilmis çalisma kosullari desteklenecek, daha iyi çalisma kosullari olusturulacagi bildirildi.

Burdur'da Madencilik Sektöründe Iyilestirilmis Çalisma Kosullari Desteklenecek
Madencilik Sektöründe Is Sagligi ve Güvenliginin Gelistirilmesi (MISGEP) Projesi kapsaminda Burdur’a çalisma ziyareti gerçeklestiren Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakanligi Is Sagligi ve Güvenligi Genel Müdür Yardimcisi Furkan Yildiz, Burdur Valisi Ali Arslantas’i makaminda ziyaret ederek bir süre görüstü.

Çalisma ziyareti ve MISGEP Projesi hakkinda Vali Arslantas’la bilgiler paylasan Genel Müdür Yardimcisi Yildiz, proje kapsaminda Burdur’da yapacaklari saha faaliyetleri ve aktiviteler hakkinda kendisini bilgilendirdi. Vali Arslantas ziyaretleri ve bilgilendirmeleri dolayisiyla Yildiz’a tesekkür ederek, Burdur’da yürütecekleri çalismalarin verimli geçmesini diledi.

Teknik, Finansal Destek ve Rehberlik olmak üzere üç bilesenden olusan Proje ile özellikle madencilik sektöründe iyilestirilmis çalisma kosullarinin desteklenmesi, tüm paydaslarin konuyla ilgili bilgi seviyelerinin gelistirilerek, daha iyi çalisma kosullarinin olusturulmasi amaçlaniyor.
Kaynak: İHA