Vali Ayhan, Dereceye Giren Ögrencileri Ödüllendirdi

Milli Egitim Bakanligi Özel Egitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlügü ile Türkiye Yesilay Cemiyeti arasinda imzalanan protokol kapsaminda gerçeklestirilen "Saglikli Nesil Saglikli Gelecek" yarismasina Sivas’tan katilarak dereceye giren ögrenciler ödüllerini Sivas Valisi Salih Ayhan’in elinden aldi.

Vali Ayhan, Dereceye Giren Ögrencileri Ödüllendirdi
Ayhan, eserleri dereceye giren ögrenciler ve aileleri ile makaminda bir araya geldi. Ögrencilere Il Milli Egitim Müdürü Ebubekir Siddik Savasçi ve Yesilay Sivas Sube Baskani Mevlüt Dede de eslik etti. Bir süre ögrencilerle sohbet ederek yarismaya katildiklari eserler hakkinda bilgiler alan Vali Ayhan, tebriklerini ileterek basarilarinin devamini diledi.

Vali Ayhan, daha sonra "Bagimlilik" temali yarismada edebi eser kategorisinde dereceye giren Kanuni Ilkokulu ögrencisi Elif Sena Elmas, Kayadibi Ortaokulu ögrencisi Nisa Temel ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi ögrencisi Aysenur Eken ile görsel kategoride dereceye giren Sarkisla Milli Egemenlik Ilkokulu ögrencisi Ömer Kiliç, Behrampasa Ortaokulu ögrencisi Burhan Tugra Haksever ve Mustafa Kemal Atatürk MTAL ögrencisi Dilara Akdag’a ödüllerini takdim etti.

Ögrencilere çesitli hediyeler veren Vali Ayhan, yarismaya en çok eser gönderen Cahit Zarifoglu Ilkokulu, Mevlana Zübeyir Kemelek Ortaokulu ve Sehit Muhammed Onur Demir Anadolu Lisesi okul müdürlerine de plaket takdim etti.
Kaynak: İHA