Kocaeli'nin Turizm Rehberi Yenilendi

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi, turizm faaliyetlerine hizmet vermek amaciyla güncel tarihi mekân ve fotograflarla Kocaeli Turizm Rehberini yeniledi.

Kocaeli'nin Turizm Rehberi Yenilendi
Kocaeli’nin “Turizm Master Plani” hedefi için yapilan çalismalara bir yenisi daha eklendi. Bu amaçla Kocaeli’nin turizm altyapisini güçlendirmek, turistleri daha iyi bilgilendirmek ve yönlendirmek için Kocaeli Turizm Rehberi, Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskanligi tarafindan yenilendi. Yenilenen Kocaeli Turizm Rehberi’nde kentin genel özellikleri ve sehirdeki tarihi eserler, müzeler, dogal güzellikler, kente özgü meshur yiyecekler, cografi isaretli ürünler, hediyelik esyalari içeren güncel fotograflarla desteklenerek tanitildi.

Yaz turizminden, doga turizmine, tarihi ve kültürel miraslarimizdan, büyüleyici güzelliklere kadar her seyin yer aldigi Kocaeli Turizm Rehberinde birçok önemli bilgiler verildi.

Rehberde essiz cografyasiyla Kandira sahilleri, mavi bayrakli plajlar, yürüyüs ve bisiklet turlari için vazgeçilmez doga turizmi parkurlari, Kocaeli’nin essiz gastronomik degerleri ve cografi isaretli ürünleri, Ormanya, Kartepe, Akçakoca Anit Mezari, Gebze Çoban Mustafa Camii gibi degerlerin hepsi Mutlu Sehir Kocaeli için özenle tanitildi.

Türkçe - Ingilizce olarak hazirlanan, yurt içi ve yurt disindan gelen turistlere rehber niteligi tasiyan Turizm Rehberinin kentin tanitimina katkida bulunmasi amaçlaniyor.
Kaynak: İHA