Turgutlu Belediyesi Tiyatro Kurslari Basliyor

Turgutlu Belediyesi bünyesinde çocuk ve yetiskinliklere yönelik açilan tiyatro kursuna kayitlar basladi.

Turgutlu Belediyesi Tiyatro Kurslari Basliyor
Düzenledigi kurslarla her yastan Turgutlulu vatandaslara kültür, sanat aktiviteleri ve sporla bulusturan Turgutlu Belediyesi, çocuk ve yetiskinler için tiyatro kursu açiyor. Atatürk Kültür Sanat ve Gençlik Merkezinde (AKM) gerçeklesecek tiyatro kurslari 2 Temmuz Cuma günü baslayacak. Pazartesi, çarsamba ve cuma günleri 16.00 - 18.00 saatleri arasinda çocuk tiyatrosu; sali ve persembe günleri, 18.00 - 20.00 saatlerinde yetiskinler için tiyatro kursu ücretsiz olarak düzenlenecek.

Tiyatro kurslarina Turgutlu Belediyesi Hizmet Binasi 7. katinda yer alan Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügünden kayit yapilabilir, 0236 313 21 22 numarali telefondan detayli bilgi alinabilir.

Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi Firat Honaz, “Turgutlu Belediyesi olarak kentimizi egitimin, kültürün, sanatin, sporun merkezi haline getirmek adina faaliyetlerimize devam ediyoruz. Atatürk Kültür Sanat ve Gençlik Merkezimizde baslayacak olan tiyatro kurslarimiz ile her yastan hemsehrimizi kültürel ve sanatsal aktivitelere yönlendirerek yeteneklerini gelistirmelerine yardimci olmayi amaçliyoruz. Ücretsiz olarak düzenleyecegimiz tiyatro kurslarimiza kayitlarimiz basladi.

Tiyatroya ilgi duyan tüm çocuklarimizi ve vatandaslarimizi kayit olmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA