Baskan Büyükkiliç'i Duygulandiran Etkinlik

Kayserili çocuklar, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in Babalar Günü’nü unutmadi. AK Parti Kayseri Kadin Kollari tarafindan düzenlenen etkinlikte çocuklarin, ‘sehrin babasi oldunuz, çocuklara hep deger verdiniz’ diyerek Babalar Günü’nü kutlamasi, Büyükkiliç’i duygulandirdi.

Baskan Büyükkiliç'i Duygulandiran Etkinlik
AK Parti Kayseri Kadin Kollari tarafindan Anadolu Harikalar Diyari’nda düzenlenen etkinlige Baskan Büyükkiliç, esi Dr. Necmiye Büyükkiliç, AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçi, Kadin Kollari Baskani Emine Timuçin ile yönetim kurulu üyeleri ve çocuklari katildi.

Baskan Büyükkiliç, etkinlikte yaptigi konusmada, “Bizim için önemli olan yavrularimizin, saglikli, huzurlu, gelecege dönük ümitle büyümeleri, yetismeleridir. Kayseri’mizi yasanilabilir sehir olarak, aidiyet duygusu dedigimiz sahiplenme duygusuyla yönetip, sizlere layik olmaya gayret ediyoruz” dedi.

AK Parti Kayseri Kadin Kollari Baskani Emine Timuçin de sehrin babasina ahde vefa olarak bu organizasyonu yaptiklarini belirterek, “Çok duygusal, çok güzel bir güne sahitlik yapiyoruz. Dün Babalar Günü’ydü. Bizler siz çocuklarimizdan gelen talep ile sehrimizin babasi, sehrimizin emini, sehrimize sahip çikan, ailesi ile örnek olan bir belediye baskani, yani sehrimizin babasina ahde vefasini borç bildik. Sehrimizin babasi, baba gibi gördügümüz Memduh baskanimizin da Babalar Günü’nü bu güzel çocuklarimizla birlikte kutlamanin da serefini yasiyoruz. Bütün buradaki çocuklar adina ve bütün heyet adina sehrimize kattiginiz katkilardan dolayi tesekkür ediyor, Babalar Günü’nüzü kutluyorum” diye konustu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçi ise aile degerlerinden bahsederek, “Aile bizim her seyimiz. Çocuk, insan olmanin temelini ailede atar. Ailede güçlü köklerle hayata tutunduysa o saglikli birey olur, hayatta basarili ve güçlü olur” dedi.

Çocuklar da, Baskan Büyükkiliç’a ‘Kayseri’mizin, sehrin babasi oldunuz, çocuklara hep deger verdiniz, tesekkür ederiz, Babalar Günü’nüz kutlu olsun’ diyerek, Babalar Günü hediyesi verirken, duygulanan Baskan Büyükkiliç da “Gerçekten yavrularimizin duygularina, düsüncelerine tesekkür ediyor, Cenab-i Allah bizleri mahcup etmesin, bu duygu ve düsüncelere layik kilsin diye dua ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA