Ünlü Isimler Engelli Ögrenciler Için Sahne Aldi

Mugla’nin Bodrum ilçesinde 25 yildir faaliyet gösteren Bodrum Engelliler Saglik Vakfi için ünlü sanatçilar sahne aldi.

Ünlü Isimler Engelli Ögrenciler Için Sahne Aldi
Pandemi sürecinde sahne alamayan Türk müziginin önde gelen sanatçilari, bu yil sanatçi Bora Gencer’in öncülügünde ikincisi düzenlenen Elvedasiz Sarkilar konseri için Bodrum Antik Tiyatro’da bir araya geldi.

Konserin basinda geçen Çarsamba günü takip ettigi silah kaçakçiligi süphelileri tarafindan silahli saldiriya ugrayarak sehit olan polis memuru Ercan Yangöz için saygi durusunda bulunuldu ve Istiklal Marsi okundu.

Kültür ve Turizm Bakanligi ile Mugla Büyüksehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi ve Bodrum Ticaret Odasinin katkilariyla düzenlenen konserde Ilham Gencer, Melihat Gülses, Isin Karaca, Murat Kekilli, Keremcem, Tayfun Duygulu, Elif Kaya, Emre Altinok, Ayben Ersoy ve Ipek Dinç gibi sanatçilar sahne alarak Asik Veysel, Zeki Müren, Tanju Okan, Baris Manço, Kayahan, Aysel Gürel, Harun Kolçak gibi sanatçilarin eserlerini seslendirdiler.

Pandemi basindan beri dinleyicileri ile bulusamayan sanatçilar, sevenleri ile hasret giderdi. Vatandaslar, sanatçilarin söyledigi sarkilara hep bir agizdan eslik ettiler.

Usta oyuncu ve yönetmen Semih Sergen de etkinligin sunucusu oglu Toprak Saglam ile birlikte siir okudu. Vakfin ögrencilerinin söyledigi sarkilar ise duygu dolu anlar yasatti.

Bodrum Engelliler Saglik Vakfi Yönetim Kurulu Baskani Ibrahim Akkaya, konserde yaptigi konusmada sunlari dile getirdi:

“Bodrum Engelliler Saglik Vakfi, 1996 yilinda bir grup isadami tarafindan kuruldu. Su anda 180 çocugumuz var. Simdiye kadar herhalde binlerce aileye dokunduk. Biz vakfimizda fizyoterapi, özel egitim ve atölyelerde de is ve meslek edindirme, hobi edindirme, kisisel yasam becerilerini gelistirme faaliyetlerinde bulunuyoruz. 25 yildir hiç kesintiye ugramayan bir servisimiz var. Sabahlari evlerinden aliyoruz 2 minibüsümüzle, öglen yemek veriyoruz. Dersleri ve atölye faaliyetlerinde sonra da tekrar evlerine gönderiyoruz.”
Kaynak: İHA