Havuza Düserek Bogulan Minik Çocuk Topraga Verildi

Manisa’nin Alasehir ilçesinde bahçesindeki havuza düserek bogulan 2,5 yasindaki Mustafa Burak Evren gözyaslari içinde topraga verildi.

Havuza Düserek Bogulan Minik Çocuk Topraga Verildi


Alasehir’e bagli Kozluca Mahallesi’nde oturan ve 2,5 yasinda olan Mustafa Burak Evren kendilerine ait havuza düserek boguldu. Olay dün saat 18.30 siralarinda yasandi. Murat Evren (40) ve esi Ümmü Evren dün saat 18.30 siralarinda Bagarasi mevkiinde bulunan baglarinda isçilik yaparlarken ailenin tek çocugu olan Mustafa Burak Evren bir süre sonra gözden kayboldu. Çocuklarinin kayboldugunu fark eden aile, onun havuzda çirpindigini gördü. Baba Murat Evren havuza atlayarak, çocugunu kurtardi. Su yuttugunu gören aile çocuklarini kendi imkanlariyla Alasehir Devlet Hastanesi’ne kaldirdi. Buradan Manisa Sehir Hastanesi’ne sevk edilen Mustafa Burak Evren bu sabaha karsi hayatini kaybetti.

Mustafa Burak Evren’in cenazesi evlerinde helallik alinmasinin ardindan Kozca Mahallesi Camii’nde kilinan cenaze namazindan sonra Alasehir Yeni Mezarlik’ta topraga verildi.

Cenaze namazinda baba Murat Evren ayakta durmakta zorlanirken anne Ümmü Evren’in yorgun ve bitkin bir halde oldugu görüldü.

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA