Gemlik Belediyesi'ne Duygulandiran Bagis

Ankara Gazi Üniversitesi 2. Sinif ögrencisi Alper Cila, Gemlik Belediyesi’ne 3 adet köpek kulübesi, 2 adette kedi evi bagisladi.

Gemlik Belediyesi'ne Duygulandiran Bagis
Gazi Üniversitesi Mimarlik Fakültesi Endüstriyel Tasarim bölümü ögrencisi Alper Cila, 2.sinif egitim görevlileri olan Prof. Dr. H. Güçlü Yavuzcan, Dr. Ögr. Üyesi Murat Önder, Dr. Cemil Yavuz, Baris Gür tarafindan final projesi olarak verilen "Sokak Hayvanlari Için Ürün Tasarimi" konulu ödevi için kedi ve köpek barinagi tasarimi yapti. Kendi imkânlariyla 3 tane köpek kulübesi ve 2 tane kedi evi yaparak Gemlik Belediyesi’nin Umurbey Hayvan Barinagina bagista bulundu.

Genç ögrencinin yaptigi bagisa tesekkür eden Gemlik Belediyesi Saglik Isleri Müdürü Hakan Ugur, “Ögrenci kardesimin gösterdigi davranisin herkese örnek olmasi gerekir. Kardesimiz sayesinde sokakta yasayan canlarimiz yeni evlerine kavusacak, kisin soguktan yazin ise sicaktan korunacak. Bize bagisladigi bu kulübeleri Gemlik’in çesitli noktalarina yerlestirecegiz. Bizler belediye olarak sokakta yasayan minik dostlarimiza karsi görevlerimizi eksiksiz yerine getiriyoruz. Vatandaslarimizdan gelen bu tür destekler bizleri sevindiriyor” dedi.

Kaynak: İHA