Ters Yönden Giden Motosikletli, Otomobille Böyle Çarpisti

Kocaeli’nin Darica ilçesinde ters yönde seyir halinde olan bir motosiklet sürücüsü, o sirada caddeye çikan otomobil ile çarpisti. Motosikletin arkasinda olan yabanci uyruklu sahsin yaralandigi kaza, güvenlik kamerasi tarafindan da kaydedildi.

Ters Yönden Giden Motosikletli, Otomobille Böyle Çarpisti
Kaza, Kocaeli’nin Darica ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yabanci uyruklu oldugu ögrenilen Muhammed Y. idaresindeki cadde üzerinde ters yönde seyir halinde olan motosiklet, Yüksel P. yönetimindeki caddeye çikmaya hazirlanan 34 PK 8708 plakali Dacia marka otomobil ile çarpisti. Çarpismanin etkisiyle motosikletin arkasinda yolcu olarak bulunan yabanci uyruklu bir sahis yaralandi. Daha sonra motosiklet sürücüsü, kazaya karisan motosikletini olay yerinden uzaklastirdiktan sonra kazanin oldugu yere geri döndü.

Kazayi görenler durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine adrese saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede adrese ulasan saglik ekipleri, yarali sahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yapti. Daha sonra sedyeyle ambulansa alinan yarali, tedavi edilmek üzere Darica Farabi Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Hastanede tedaviye alinan yaralinin hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenilirken, motosiklet ve otomobil sürücüleri ifadeleri alinmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme baslatti.

Kaza ani güvenlik kamerasinda

Öte yandan, motosiklet üzerinde bulunan 1 kisinin yaralandigi kaza ani, bir is yerinin güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, motosikletin cadde üzerinde ters yönde seyir halinde oldugu ve o sirada caddeye çikmak üzere olan otomobil ile çarpistigi görülüyor.
Kaynak: İHA