Viransehir'de Imar Sorununu Çözüme Kavusuyor

Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinci’nin mahkeme karari Iptal edilen imar sorunu ile ilgili yaptigi girisimler meyvesini verdi.

Viransehir'de Imar Sorununu Çözüme Kavusuyor
2018 yerel seçimler öncesi ilçe halkina göreve geldigi takdirde iptal edilen Imar sorununu çözme sözü veren Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinci, göreve geldikten sonra bu sözünü yerine getirmek için Viransehir Ankara yolunda adeta mekik dokudu. Ekinci’nin sorunun çözümü için gerek Ankara ve gerekse Sanliurfa’da yaptigi yogun girisimler sonucu Imar plani sorununda sona gelindi. Viransehir Belediyesi tarafindan Sanliurfa Büyüksehir Belediye Meclisine havale edilen 1/5000 nazim imar plani, bugün meclisin olaganüstü toplanmasi ile oybirligiyle kabul edildi. Kangrenlesen sorunun oybirligi ile kabul edilmesinin ardindan kürsüye çikan Ekinci, Ilçenin imar plani sorununu bugün itibariyle çözüme kavusturmanin mutlulugu içerisinde oldugunu söyledi.

Ilçe halkina verdigi sözleri bir bir yerine getirmekten de ayrica mutlu oldugunu ifade eden Ekinci, Yeni imar planinin Viransehir’e hayirli ve ugurlu olmasi temennisinde bulundu. Ekinci, sorunun çözülmesinde büyük emekleri olan Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Sanliurfa Il Baskani Abdurrahman Kirikçi, Yerel Yönetimler Baskani Mehmet Selim Polatkan, imar daire baskanligina, imar komisyonuna, büyüksehir belediye meclis üyelerine ve emegi geçen herkese tesekkür etti.
Kaynak: İHA