DEVA Partisi Genel Baskani Babacan, Isparta'da Semt Pazarini Gezdi

Demokrasi ve Atilim Partisi (DEVA) Genel Baskani Ali Babacan, Isparta'da semt pazarini ziyaret etti, esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi.

DEVA Partisi Genel Baskani Babacan, Isparta'da Semt Pazarini Gezdi
Babacan, partisinin Merkez Ilçe Kongresi'nin ardindan kentte cuma pazarini gezdi, vatandaslarla sohbet etti.

Pazarda bir vatandas, Babacan'a AK Parti'den niye ayrildigini sorarak, "Terörle isbirligi yaptiginiz müddetçe isin zor. Terörle isbirligi yapiyorsunuz daha nasil yapacaksiniz. Bizim çolugumuzu çocugumuzu öldürenlerle is birligi yapiyorsunuz. Daha nasil yapacaksiniz onlarin içindesiniz. Onlarin içine girdigin zaman sen de onlardan olursun. Ben böyle konusuyorum bunu sen degerlendireceksin dogru mu yanlis mi?" diye konustu.

Babacan da vatandasa, "Konusmak ayri is birligi ayri bir sey, biz siyasette herkesle konusuruz. Is birligi yok, biz ne yapiyoruz? Herkesle konusuyoruz." dedi.

Daha sonra pazarcilarla da konusan Babacan, Atatürk Parki'nda oturan vatandaslarla sohbet etti, hatira fotografi çektirdi.

Babacan, sehir turunun ardindan Atabey ilçesine bagli Islamköy'deki 9. Cumhurbaskani Süleyman Demirel'in Anit mezarini ve müzesini ziyaret etti.

Müze defterine düsüncelerini yazan Babacan, partililerle Gönen ilçesine giderek Ilçe Baskanligi binasinin açilisini gerçeklestirdi.

Buradan Keçiborlu ilçesine geçen Babacan, teskilat mensuplariyla tanistiktan sonra kentten ayrildi.

Kaynak: AA