Buz Pateninin Basarili Kardeslerine Tebrik

Buz Pateni Federasyonu’nca düzenlenen Short Track Federasyon Kupasi’nda basarilariyla sampiyonluk ve dördüncülük kazanan Atli kardesler, Derince Belediye Baskani Zeki Aygün’ün konugu oldu.

Buz Pateninin Basarili Kardeslerine Tebrik
Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, Buz Pateni Federasyonu’nca düzenlenen Short Track Federasyon Kupasi’nda basarilara imza atan Derinceli ögrencileri makaminda konuk etti. Zorlu organizasyonda sampiyon olan Isilay Defne Atli, üçüncü olan Muhammed Arda Atli ve dördüncü olan Yigit Mert Atli kardesleri konuk eden Derince Belediye Baskani Zeki Aygün basarili sporculari tebrik etti.

Ziyarette çocuklarin velisi Özlem Atli, Pakmaya Abidin Pak Ilkokulu Müdürü Ismail Hakki Yilmaz, Pakmaya Abidin Pak Ortaokulu Müdürü Semih Küçük, 1/C Sinif Ögretmeni Ensar Akyol, spor hocalari Mülkinaz Biyik da hazir bulundu. Üç kardesin basarilariyla örnek oldugunu belirten Baskan Aygün, “Bizler de insa ettigimiz Gençlik ve Spor Merkezleri ile çocuklarimiza spor yapacaklari alanlar kazandirmaya devam ediyoruz. Inaniyorum ki ilçemizdeki tesisler çogaldikça basari da ayni oranda artacak” dedi.

Kaynak: İHA