Ögrenciler Için 'Online YKS Deneme Sinavi'

Tekirdag Süleymanpasa Belediyesi üniversite sinavina girecek olan ögrenciler için ‘Online YKS Deneme Sinavi’ hazirladi.

Ögrenciler Için 'Online YKS Deneme Sinavi'
Gençlere yönelik projeleriyle öne çikan Süleymanpasa Belediyesi, çalismalarina bir yenisini daha ekledi. Koronavirüs salgininin baslamasindan bu yana ‘Çocuk Akademisi, Kod Atölyesi, Aydogdu Mahallesi Sosyal Etkinlik Merkezi, Çocuk Kulübü ve Belediye Konservatuvari’ gibi birimlerini dijital ortama tasiyan Süleymanpasa Belediyesi hazirladigi ‘Online YKS Deneme Sinavi’ ile lise son sinif ögrencilerine kendilerini deneme firsati sunacak.

Süleymanpasa Belediyesi ile Süleymanpasa Ilçe Milli Egitim Müdürlügü isbirligiyle hazirlanan deneme sinavinda müfredata uygun soru tipleri yer alirken, ögrencilerin sinavda çikabilecek soru tiplerini ve eksiklerini görmeleri hedefleniyor.

Basvurular basladi

Sinava katilmak isteyen ögrencilerin 18 Haziran 2021 tarihine kadar https://kayit.suleymanpasa.bel.tr/deneme-sinavi/ adresinde yer alan forma bilgilerini girmelerinin yeterli oldugu belirtilirken, sinav giris sifrelerinin kisa mesaj araciligiyla iletilecegi ifade edildi.

Sinav 19-20 Haziran’da

Süleymanpasa Belediyesi internet sitesi üzerinden girilecek olan çevrimiçi deneme sinavinda TYT Oturumu 19 Haziran 2021 Cumartesi, AYT Oturumu ise 20 Haziran 2021 Pazar günü gerçeklesecek.

“Basarilar diliyorum”

Düzenlenecek olan çevrimiçi sinav ile ilgili konusan Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, “Yüksek Ögretim Kurumlari Sinavina girecek ögrencilerimiz için, zorlu pandemi sürecinde hazirlandiklari sinav öncesinde kendi seviyelerini test etmek üzere, Süleymanpasa Belediyesi olarak Online YKS Deneme Sinavi düzenliyoruz. 19 ve 20 Haziran’da iki oturum halinde yapilacak olan sinava katilmak isteyen adaylar belediyemizin internet sitesi üzerinden basvuru yapabilecekler. Desteklerinden dolayi Süleymanpasa Ilçe Milli Egitim Müdürü Sayin Ebubekir Atilla’ya tesekkür ediyorum. Gençlerin her zaman yaninda olacagimizi belirtiyor, sinava girecek olan adaylara basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA