Körfez Halk Kütüphanesi Için Imzalar Atildi

Körfez Belediyesi ve Il Kültür Turizm Müdürlügü tarafindan hayata geçirilecek olan Körfez Halk Kütüphanesi için protokol imzalandi.

Körfez Halk Kütüphanesi Için Imzalar Atildi
Kocaeli’nin Körfez ilçesinde hayata geçirilecek olan Körfez Halk Kütüphanesi için ilk imzalar atildi. Körfez Belediyesi’nde geçeklestirilen törene Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, Il Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Tasdelen ve Baskan Yardimcisi Levent Yilmaz katildi.

Körfez Belediyesi ile Il Kültür ve Turizm Müdürlügü’nün ortak projesi kapsaminda hayata geçirilecek olan Körfez Kent Kütüphanesi, Tütünçiftlik merkezde bulunan Sarniç Han Is Merkezi’nin teras katinda hayata geçirilecek. Bin 100 metrekare açik alani bulunan ve 930 metrekare kapali alana sahip olacak kütüphane içerisinde dijital kütüphane, çocuk bölümü, video oyun alani ve kafeterya da yer alacak.

Yapilacak olan kütüphane ile birlikte vatandaslarin kitaplara erisiminin kolaylasacagini ifade eden Baskan Sener Sögüt, “Sarniç Han Is Merkezimizin üst katina yapilacak olan projemizle, hem vatandaslarimizin kitaba olan erisimini daha kolay hale getirecegiz hem de çocuklarimiza, genç kardeslerimize ders çalisabilecekleri nezih bir mekân saglamis olacagiz” dedi
Kaynak: İHA