Kahta Köy Yollarinda Bakim Ve Onarim Çalismalari Basladi

Adiyaman’in Kahta ilçesindeki köy yollarinda bakim ve onarim çalismalari basladi.

Kahta Köy Yollarinda Bakim Ve Onarim Çalismalari Basladi
Adiyaman Il Özel Idaresi’ne bagli ekipler, kis ayinda hasar gören köy yollarinin bakim, onarim ve asfaltlama çalismalarina basladi.

Çalismalarini, milletin hizmetkari ilkesiyle yürüttügünü belirten AK Parti Kahta Ilçe Baskani Bedir Yeni, “Bizler milletin efendisi degil, hizmetkariyiz ilkesi ile çalismalarimizi yürütüyoruz. Kahta ilçesine bagli köylerimizde yasayan vatandaslarimizin, devletimizin hizmetlerinden daha etkin yararlanmasi için çalisiyoruz. Köy yollarindaki hasarli bölgelerin bakim ve onarim çalismalariyla yollarimiz, güzel bir görünüme ve rahat bir ulasim imkanina sahip olacak” dedi.



Yapilan çalismalari degerlendiren Il Genel Meclis Baskani Mehmet Can Erdogan, köy yollarindaki bakim ve onarim çalismalarinin büyük bir çaba sarf edilerek yapildigini söyledi.

Baskan Erdogan, “Suanda 11 köyümüzün muhtarlari ile beraberiz. Kahta ilçesine bagli 11 köyümüzün yol bakim, onarim ve asfaltlama çalismalarina basladik. Il Özel Idaresine bagli ekiplerimiz bozuk ve hasarli bölgeleri tespit edip gerekli asfaltlama çalismalarini yapiyorlar. Muhtarlarimizin arzu ve talepleri dogrultusunda kis ayinda zarar gören köy yollarimizin bakim, onarim ve asfaltlama çalismalarina devam edecegiz” seklinde konustu.



Kahta Kaymakami Abdil Koç ise, “2021 yilinin çalismalari büyük bir hizla devam ediyor. Bir yandan Köydes hizmetleri bir yandan da özel idaremizin asfalt çalismalari sürüyor. Bir yandan da lazim olan mevcut yollarin korunmasi anlaminda asfalt bakim ve onarim çalismalarimiz devam ediyor. Yapilan çalismalarin 11 köy muhtarimiza hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.



Kahta Kaymakami Abdil Koç ile birlikte yapilan yol bakim ve onarim çalismalarini inceleyen Il Genel Meclis Baskani Mehmet Can Erdogan’a meclis üyeleri Mustafa Kavak, Irfan Torunoglu ve AK Parti Kahta Ilçe Baskani Bedir Yeni eslik etti.
Kaynak: İHA