Baskan Gürkan, Mobil Plent Tesisinde Inceleme Yapti

Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, Mobil Plent tesisinde incelemelerde bulundu.

Baskan Gürkan, Mobil Plent Tesisinde Inceleme Yapti
Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, Yol ve Altyapi Koordinasyon Dairesi tarafindan özellikle Pütürge ve Doganyol ilçeleri ile kirsal mahallelerin asfalt ihtiyacini karsilayacak olan Mobil Plent tesisinde incelemelerde bulundu.

Mobil Plent tesisinin üretime basladigini belirten Yol ve Altyapi Koordinasyon Daire Baskani Mehmet Mert, “Büyüksehir Belediyesi Yol ve Altyapi Daire Baskanligi olarak Mobil Plent tesisimizi bu yil Doganyol ve Pütürge ilçemizin kullanacagi Pütürge Tepehan yol ayrimina kurduk. Mobil Plentimiz Pütürge, Doganyol ve Tepehan bölgesindeki bakim, onarim ve asfalt çalismalarinin malzemelerini buradan karsilayacagiz” dedi.



“Ekiplerimiz gece-gündüz demeden çalisiyor”

Pütürge ilçesi Tepehan yol ayriminda bulunan mobil asfalt santiyesini ziyaret ederek yapilan çalismalar hakkinda bilgiler alan Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, “Pütürge, Doganyol, Kale ve Malatya genelindeki her kösede MASKI Genel Müdürlügümüz, Yol ve Altyapi Daire Baskanligimizin ekipleri yogun bir çalisma içerisinde. Sehrimizin her kösesinde bulunan santiyelerde ekiplerimiz yogun bir çalisma içerisinde. Bir taraftan Mobil Plentimizle sicak asfalt üretirken bir taraftan da statik kaplama ve yol açma çalismalarimiz devam etmektedir. Büyüksehir Belediyesi olarak Malatya genelinde aritma tesisleri, çöp aktarma istasyonlari kurarak büyük bir hizmet atagindayiz. Bu çalismalarimizdan faydalanacak olan ilçelerimize hayirli olmasini temenni ediyorum” ifadelerini kullandi.

Mobil Plent tesisindeki üretim çalismalarini da inceleyen Baskan Gürkan, “Mobil Asfalt Plentimizin biri Pütürge’de bir digeri ise Arapgir ilçemizde faaliyette bulunmakta. Bu çalismalari yapan bütün arkadaslarimi tebrik ediyorum. Gece-Gündüz demeden hakikaten hizmet destanlari yaziyorlar. Sabah saat 5.00’de çalismaya baslayan ekiplerimiz vatandaslarimizin daha güvenli yollarda seyahat etmeleri için yogun bir çalisma örnegi sergilemekteler. Bu arkadaslarimiz sehrin hizmet kahramanlaridir. Bu tesisimizin bölge halkina hayirli olmasini temenni ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA