Groupe PSA Türkiye Parça Ve Servisler'den Haziran Kampanyasi

Kampanya kapsaminda, Stellantis çatisi altindaki Groupe PSA Türkiye Parça ve Servisler'e bagli hizmet noktalarinda periyodik bakim yaptiran herkese 1 yil ücretsiz yol yardimi, ücretsiz checkup hizmeti ve ücretsiz araç dezenfeksiyonu sunuluyor.

Groupe PSA Türkiye Parça ve Servisler, haziran ayi süresince 599 liradan baslayan fiyatlarla avantajli periyodik bakim kampanyasini duyurdu.

Groupe PSA'dan yapilan açiklamaya göre sirket, güvenli bir seyahat için tatile çikmadan önce periyodik bakimin öneminin altini çizdi.

Bu çerçevede hayata geçirilen, ay boyunca geçerli olacak kampanya kapsaminda, Stellantis çatisi altindaki Groupe PSA Türkiye Parça ve Servisler'e bagli hizmet noktalarinda periyodik bakim yaptiran herkese 1 yil ücretsiz yol yardimi, ücretsiz check-up hizmeti ve ücretsiz araç dezenfeksiyonu sunuluyor.

Verilen bilgiye göre, Groupe PSA Türkiye Parça ve Servisler'in sagladigi avantajli haziran firsatlari 599 liradan basliyor.

Buna göre, 0-3 yas araligindaki Peugeot SUV 3008 için 1.049 lira, Peugeot SUV 2008 için 949 lira ve Peugeot 301 için 779 lira periyodik bakim fiyatlari sunuluyor.

3 yas ve üzeri Peugeot 301 sahipleri 599 lira, Peugeot Partner sahipleri 649 lira ve Peugeot SUV 3008 sahipleri 799 liradan yetkili servislerde periyodik araç bakimlarini gerçeklestirebiliyor.

Citroen’de ise 0-3 yas araçlar için Citroen C5 Aircross 1.049 lira, Citroen C3 Aircross 949 lira ve Citroën C- Elysée 779 lira, 3 yas ve üzeri araçlar için Citroen C4 699 lira, Citroen Berlingo 649 lira ve Citroen C-Elysee 779 lira gibi fiyatlar öne çikiyor.

7 yas ve üzerinde bir Opel'e sahip olan tüm sürücüler ise modelden bagimsiz olarak araçlarinin periyodik bakimini 699 liraya yaptirabiliyor.

Ayrica, haziran ayi boyunca Stellantis çatisi altindaki Groupe PSA Türkiye bünyesindeki diger tüm marka araçlar için de birbirinden özel periyodik bakim fiyatlari saglaniyor.
Kaynak: AA