30 Yasinda Korona Virüsü Atlatti

Gaziantep’te yasayan 30 yasindaki Mehmet Hakan Saglamci, zorlu geçen korona virüs hastaligini Medical Park Gaziantep Hastanesi sayesinde atlatarak sagligina kavustu.

30 Yasinda Korona Virüsü Atlatti
Gaziantep’te yasayan 30 yasindaki Mehmet Hakan Saglamci, Medical Park Gaziantep Hastanesi’ne öksürük, siddetli nefes darligi, sirt agrisi, halsizlik, istahsizlik sikâyetleri ile basvurdu. Hastanin sikayetlerinin artmasi üzerine Acil Servis Ünitesi’nde hemen tedavisine baslandi. Medical Park Gaziantep Hastanesi Enfeksiyon Hastaliklari ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmani Doç. Dr. Vuslat Keçik Bosnak tarafindan hastanin fiziki muayenesi gerçeklestirildi.

Yapilan muayene neticesinde, hastanin her iki akcigerinde korona virüse bagli belirgin tutulumu oldugu tespit edildi.

Medical Park Gaziantep Hastanesi’nin Yogun Bakim Ünitesi’nde ve serviste 18 gün yatisi yapilarak basarili bir tedavi ile sagligina kavusan Mehmet Hakan Saglamci, yaptigi açiklamada korona virüs rahatsizligi nedeniyle birkaç hastanede tedavi oldugunu fakat durumunun her geçen gün kötüye gittigini belirtti.

Ümitlerinin tükenme asamasina geldigini belirten Saglamci, Medical Park Gaziantep Hastanesi’ne gelerek ölümün kiyisindan döndügünü ve Doç. Dr. Vuslat Keçik Bosnak ile hastane çalisanlari sayesinde sagligina kavustugunu ifade etti.

Kaynak: İHA