Jandarmadan Kaçak Sigara Ve Içki Operasyonu

Eskisehir Il Jandarma Komutanligi ekiplerinin düzenledigi ve çok miktarda kaçak sigara ve içkinin ele geçirildigi operasyonda 2 kisi yakalandi

Jandarmadan Kaçak Sigara Ve Içki Operasyonu
Ekipler, H.A. ve M.E. isimli sahislarin yasadisi yollarla kaçak olarak temin ettikleri sigaralari, Eskisehir Tepebasi ilçesi bölgesinde perakende olarak sattiklarini tespit etti. Bunun üzerine Eskisehir Il Jandarma Komutanligi Kaçakçilik ve Organize Suçlar Sube Müdürlügü (KOM) ve Tepebasi Çukurhisar Jandarma Karakol Komutanligi ekiplerince operasyon baslatildi. Takibe alinan H.A. isimli süpheli, Tepebasi ilçesi Çukurhisar mahallesinde 30 paket bandrolsüz, hologramsiz kaçak sigarayi satarken suçüstü yakalandi. Diger süpheli M.E.’nin evinde yapilan aramada; 550 paket bandrolsüz, hologramsiz ve faturasiz kaçak sigara ile 4 sise kaçak viski ele geçirildi.

Jandarmadaki islemlerinin ardindan “5607 Sayili Kaçakçilikla Mücadele Kanununa Muhalefet” suçundan adli makamlara sevk edilen süpheliler, çikarildiklari mahkemece adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA