Il Saglik Müdürü Ceviz, Iki Hastanenin Iletisim Ekiplerine Tesekkür Belgesi Verdi

İçel Il Saglik Müdürü Uzm. Dr. Emrah Ceviz, İçel Sehir Egitim ve Arastirma Hastanesi ile Toros Devlet Hastanesi iletisim ekiplerine, yaptiklari çalismalar dolayisiyla tesekkür belgesi verdi.

Il Saglik Müdürü Ceviz, Iki Hastanenin Iletisim Ekiplerine Tesekkür Belgesi Verdi
Il Saglik Müdürü Ceviz, İçel Sehir Egitim ve Arastirma Hastanesi ile Toros Devlet Hastanesi iletisim ekipleri ile makaminda bir araya geldi. Ceviz, bulusmada yaptigi konusmada, kurumsal iletisimin önemine vurgu yaparak, “Verdigimiz hizmet dolayisiyla 7/24 kesintisiz olarak insanlara dokunuyoruz. Isimiz geregi hosgörülü ve tolerans sinirimizin yüksek olmasi gerekiyor. Alanimizda iyi bir hekim, iyi bir hemsire, iyi bir yönetici olabiliriz; fakat insanlarla saglikli iletisim kuramazsak bir noktada bunun fazla bir önemi kalmiyor. Bizim isimiz öncelikle gönüllere dokunmak. Iyiligin ve saglikli iletisimin gücüne inanmamiz gerekiyor. Saglik tesislerimizde sunulan hizmetlerin halkimiza aktarilmasi, toplumun saglik okuryazarlik düzeyinin yükselmesi, vatandaslarimizin saglik konularinda akillarinda kalan sorulara cevap bulmalari amaciyla hazirlayip hayata geçirdiginiz projelerle gerek yazili-görsel medyada gerekse sosyal mecralarda bu hizmeti basariyla verdiginizi gözlemledik. Asli görevinizin yani sira gönüllük ilkesiyle yürüttügünüz çalismalardan dolayi bir kez daha sizlere tesekkür ediyor, basarili çalismalarinizin devamini diliyorum” dedi.

Konusmanin ardindan Il Saglik Müdürü Ceviz, “Nöbet Arasi” programinin hazirlanmasinda emegi geçen İçel Sehir Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekim Yardimcisi Uzm. Dr Ibrahim Akça, Kalite ve Destek Hizmetleri Müdürü Arife Ünüvar, Uzm. Dr. Yusuf Tolga Sanli ve Saglik Fizikçisi Cem Göksen’i tesekkür belgesi ile taltif etti.

Toros Devlet Hastanesi Bashekim Yardimcisi Dr. Ruhsar Uçar ise Toros Üniversitesi Rektörlügü ile isbirligi içerisinde hayata geçirilen “Toros’dan Gelen Saglik” programi ile tesekkür belgesini aldi.

Programin sonunda; Arife Ünüvar ve Dr. Ruhsar Uçar, yazdiklari kitaplari günün anisi olarak Ceviz’e hediye ettiler.
Kaynak: İHA