Bu Kilif Içindeki Cep Telefonu Ile Denize Girmek Mümkün

Tatile giden vatandaslar su geçirmez kiliflari tercih ederek telefon ve cüzdanlarini denize girseler dahi yanlarinda tutabiliyor, su altindaki muhtesem manzaralari kayda alabiliyorlar.

Bu Kilif Içindeki Cep Telefonu Ile Denize Girmek Mümkün
Yazin gelmesiyle tatil sezonunu giren vatandaslar, denize girdiklerinde cep telefonu, cüzdan gibi özel esyalarini basit bir su geçirmez kilif ile yanlarinda tasiyabiliyor. Su geçirmez kilif sayesinde, plajda birakilan özel esyalarin basina gelebilecek hirsizlik gibi olumsuzluklarin önüne geçilirken, kullanici kilifin seffaf olmasi nedeniyle su altinda fotograf ve video kaydi yapabiliyor. Tatil sezonun gelmesiyle su geçirmez kiliflara talebin arttigi belirtiliyor.

Su geçirmez kiliflari satan Eskisehir’de cep telefonu tamirciligi yapan esnaf Emin Kamuranoglu, yazin gelmesiyle bu ürünün tercih edilmeye baslandigini aktardi. Kilifi özellikle plajda dahi özel esyalarini yaninda tasimak isteyen tatilcilerin tercih ettigini belirten esnaf Kamuranoglu, bu tarz ürünleri tatilcilerin yani sira yagmurda fotograf ve ya video çekmek isteyenlerinde siklikla tercih ettigini belirtti.

Aparatlar hakkinda konusan Emin Kamuraoglu, “Bu aparat kesinlikle içine su almiyor. Cep telefonu kilifindan ziyade bir cüzdan olaraktan da kullanilabiliyor. Insanlar esyalarini plajda birakmak yerine bu aparat sayesinde suyun altinda bile yaninda tasiyor. Esyalari su geçirmeden tasimanin yani sira su altinda cep telefonu ile fotograf ve video kaydi yapmak isteyeler de bu ürünü tercih ediyor. Sadece tatilciler degil yagmurda görüntü kaydi yapmak isteyenlerde bu ürünü satin alabiliyor. Kolay kolay kopma ve yirtilma olmaz bu üründe. Hacmi genis oldugu için her türlü telefon içine girebiliyor içine. Fiyatlari ise 55 lira ile 60 lira arasinda degisiyor” diye konusarak su geçirmez kilif hakkinda bilgi verdi.
Kaynak: İHA