Alapli'da Protokol Üyeleri Üniversite Ögrencileriyle Halay Çekti

Alapli’da Gençlik ve Spor Bakanliginca hayata geçirilen "Biz Bize Moral Aksamlari" projesi kapsamindaki mangal ikram ve canli müzik esliginde, protokol üyeleri üniversite ögrencileriyle halay çekti.

Alapli'da Protokol Üyeleri Üniversite Ögrencileriyle Halay Çekti
Zonguldak’in Alapli Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügünce , Alapli KYK Ögrenci Yurdu bahçesindeki programda ögrencilerin moral ve motivasyonlarini yükseltmek amaciyla organize edilen senlikte katilimcilar doyasiya eglendi. Yurtta kalan ögrenciler yemekten sonra canli müzik esliginde halay çekip oyun oynadilar. Ögrenciler tarafindan yapilan çig köfte ikram edildi.

Senligin sonunda Gençlik ve Spor Il Müdürü Hakan Yüksel ile diger protokol üyeleri, ögrencilerle halay çekerek oyun havasi oynadi. Gençlik ve Spor Il Müdürü Hakan Yüksel, konusmasinda yurtlarda kalan ögrencilerin güzel bir aksam geçirdiklerini söyledi.



Türkiye genelinden gelen ögrencilerin senlikle protokol üyeleriyle kaynasma firsati bulduklarini dile getiren Yüksel, "Biz Bize Moral Aksamlari” kapsaminda yapilan senlikte, "Ögrencilerimizin akademik basarilarini daha da arttirmak amaciyla yurtlarimizda akademik kurslar açiyoruz, sosyal ve kültürel faaliyetler yapiyor, sportif çalismalar ve turnuvalar düzenliyoruz. Onlarin moral ve motivasyonlarini yükseltmek için bu etkinligi düzenledik. Tüm yurtlarimizda bu faaliyetleri gerçeklestiriyoruz" dedi.

Kaynak: İHA