Ögretmenler, Dogu Demirkol'un Stand-Up Gösterisiyle Eglendi
Komedyen ve oyuncu Dogu Demirkol, Kocaeli Büyüksehir Belediyesi’nin organizasyonu kapsaminda Kocaeli Kongre Merkezi’nde ögretmenlerle bulustu.

Gösteri öncesinde kendisi de bir egitimci olan Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Doç. Dr. Tahir Büyakakin meslektaslarina yönelik selamlama konusmasi yapti. Büyükakin, "Ögretmenler Gününüz kutlu. Allah sizlere güzel nesiller yetistirmeyi nasip etsin. Meslektaslarimla bu kutlu yolda daha güzel bir Türkiye, daha güzel bir Kocaeli için emek vermeye devam edelim" dedi.
Kendi hayatindan kesitleri esprili örneklerle anlatti.
Konusmanin ardindan Dogu Demirkol alkislar arasinda sahneye gelerek gösterisine basladi.
1 saat 15 dakika sahnede kalan Demirkol, gösterisinde kendi hayatindan kesitleri esprili örneklerle anlatti. Yönetmen Nuri Bilge Ceylan’in “Ahlat Agaci” filminde basrol oynayan Demirkol, sette yasadigi anilarini da yine kendine has esprili üslubuyla anlatti. Gösteriyi büyük bir begeni ve kahkahalarla izleyen ögretmenler ise sevilen komedyene alkislariyla karsilik verdi.
Dogu Demirkol, gösterinin sonunda kendisini izlemeye gelen ögretmenlere tesekkür ederek, 24 Kasim Ögretmenler Gününü kutladi. Tahir Büyükakin da sanatçiya çiçek vererek tesekkür etti.
