Cumayeri Belediyesi'nden Asfalt Atagi

Cumayeri Belediyesi ilçede yeni açilan yollar basta olmak üzere ara sokaklar ve caddelerde asfalt hamlesi baslatti. Yapilan çalismalarla birlikte bu yil için 4 bin 500 metrelik asfalt tamamlanmis olacak.

Cumayeri Belediyesi'nden Asfalt Atagi
Cumayeri Belediye Baskani Mustafa Kologlu, göreve gelirken ilçe halkina verdigi "Daha yasanabilir Cumayeri" sözünü yerine getirmek için bu yil asfalt hamlesi baslatti. Özellikle ilçenin giris ve çikislari ile baglanti yollarinda ulasimin rahat saglanmasi için baslatilan asfalt çalismalari ayni zamanda sehir içinde ki caddeler ile ara yollarda da devam etti.

Son olarak Kuzey Çevre Yolu, Sehit Nusret Akar Caddesinde yarim kalan 320 metrelik yolun asfaltlanmasina baslandi. Bu alanda ise bin 150 metrelik sicak asfalt isi tamamlanmis olacak.

Çevre yolu asfaltinin tamamlanmasiyla birlikte ilçe genelinde bu yil toplamda 4 bin 500 metrelik sicak asfalt hizmete sunulacak.

Cumayeri Belediye Baskani Mustafa Kologlu yaptigi açiklamada "Ilçemizde sosyal projelerin yaninda en önemli görevimiz olan asfalt çalismalarini da hizla sürdürüyoruz. Bir yandan Hilal Tepe mesire alaninda çalismalarimiz devam ederken bir yandan ilçemize ulasimin rahat saglanmasi için asfaltimizi döküyoruz. Bu yil içerisinde hedefledigimiz 4 bin 500 metrelik sicak asfalt döküm isini tamamlayacagiz. Söz verdigimiz gibi Cumayeri’ni daha yasanir ve örnek gösterilecek bir ilçe haline getirecegiz. Bunun için ben ve ekip arkadaslarim gece-gündüz demeden çalisiyor. Öncelikle bize güvenerek yetki veren Cumayeri halki olmak üzere ekip arkadaslarima tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA