Baskan Aras'in Avrupa'daki Temaslari Sürüyor

Malta’da “Malta Oteller ve Restoranlar Birligi”’nin (MHRA) 15 Ekim Cuma günü düzenleyecegi “Yansimalar: Insanlar-Gezegenimiz-Refahimiz” temali, uluslararasi birçok önemli STK’nun da yer alacagi oturumda Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras da konusmaci olarak yer alacak.

Baskan Aras'in Avrupa'daki Temaslari Sürüyor


Belçika’nin baskenti Brüksel’de düzenlenen Global Turizm Forumu Liderler Zirvesine katilan Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras daha sonra buradaki temaslarina devam etti. Brüksel çalisma ziyaretleri kapsaminda, Avrupa Birligi nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay’i ziyaret eden Baskan Aras, CHP Belçika Birlik Baskanligi tarafindan düzenlenen toplantiya da katildi.



Daha sonra, Türkiye’nin NATO Daimi Temsilcisi, Büyükelçi Basat Öztürk’ü NATO Karargahinda ziyaret eden Baskan Aras, TOBB IKV Brüksel ofisi ziyaretimde, IKV Baskani Ayhan Zeytinoglu ve TOBB Brüksel Temsilcisi Haluk Nuray ile, Bodrum için AB destekli altyapi, sürdürülebilir çevre, ekonomi ve turizm için isbirligi olanaklarini görüstü.

Konaklama sektörü masaya yatirilacak

Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras’in da katilacagi 15 Ekim’de, Malta’da gerçeklesecek oturumda konaklama endüstrisinin karsilastigi firsatlar ve zorluklar, küresel baglamda Akdeniz Bölgesi’nin turizm sektöründeki konjonktürü irdelenecek.

Turizm seyahat kisitlamalarinin kaldirilmasi ve belirli güvenlik kurallari altinda birçok ülkede oldugu gibi Malta’da da turizm seyahatlerinin tekrar basladigi yeni dönemde, konaklama sektörü için yeni bir yol haritasi olusturmak ve sektörün her seviyeden paydaslarina daha parlak bir gelecek tasarlamak adina MHRA üyeleri, turizm sektörü temsilcileri ve birçok önemli siyasi lider bir araya gelecek
Kaynak: İHA