Yıldırım çiftine geçmiş olsun mesajı yağdı!

Eski Başbakan Binali Yıldırım'ın kendisi ve eşinin koronavirüs olduğunu duyurmasının ardından Yıldırım çiftine "Geçmiş olsun" mesajları yağdı.

Yıldırım çiftine geçmiş olsun mesajı yağdı!
Yıldırım çiftine geçmiş olsun mesajı yağdı!
BİNALİ YILDIRIM'A GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

Yıldırım'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamasından sonra çok sayıda siyasi Yıldırım'a geçmiş olsun mesajı paylaştı:

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Binali Yıldırım beye ve kıymetli eşi Semiha hanıma acil şifalar diliyorum. Bu süreci en kısa sürede atlatacaklarına inanıyorum. Dualarımız sizinle. Rehavet ve panik yok. Tedbirleri elden bırakmayalım. Maske, mesafe ve temizlik hayati önemdedir.

İletişim Başkanı: Fahrettin Altun: Kovid-19 testi pozitif çıkan ve tedavileri evde devam eden sayın Binali Yıldırım'a ve kıymetli eşi Semiha Yıldırım Hanımefendi'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah hastalığı sıkıntısız atlatarak bir an önce sağlıklarına kavuşurlar.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Binali Ağabey, her alanda verdiği mücadelesiyle başarılı işlere imzasını atmayı bilmiştir. Allah'ın izniyle, koronavirüsle mücadelesini de atlatacağına olan inancımız tamdır. Rabbim acil şifalar nasip eylesin inşallah

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: Binali Yıldırım Ağabeye ve değerli eşi Semiha Hanımefendiye acil şifalar diliyorum. İnşallah tez zamanda bu süreci atlatacaklarına inanıyorum.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: Koronavirüse yakalanan son Başbakanımız, İzmir'imizin Milletvekili Sn. Binali Yıldırım'a, çok değerli Semiha Yıldırım Hanımefendi'ye acil şifalar diliyorum.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Sayın Binali Yıldırım'a ve değerli eşi Semiha Yıldırım Hanım'a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu:
Koronavirüs testi pozitif çıkan Sn. Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım Hanımefendi'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Cenab-ı Allah'tan en kısa sürede kendilerine şifa vermesini niyaz ediyorum.

CHP Milletvekili Gürsel Tekin: Koronavirüs testi pozitif çıkan ve hastaneye kaldırılan Sn. Binali Yıldırım'a acil şifa diliyorum. Ne yazık ki salgın kontrolden çıkmış durumda. Bir aydır uyarıyorum, Hükümetin bir an önce bilim insanlarını dinleyerek, gereken tedbirleri almasını bekliyoruz.

CHP Milletvekili Mahmut Tanal: Koronavirüs testi pozitif çıkan Sn. Binali Yıldırım ve saygıdeğer eşi Semiha Yıldırım'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yıldırım çiftinin tez zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Covid-19 testleri pozitif çıkan eski Başbakanımız ve Meclis Başkanımız Sn. Binali Yıldırım ile eşi Sn. Semiha Yıldırım'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu vesileyle Ankaralı hemşehrilerimizin salgın tedbirlerine riayet etmesini önemle hatırlatıyorum.