Emekli denizaltı subayı harakiri yaparak intihar girişiminde bulundu!

Öğle saatlerinde gelen son dakika haberine göre ülkemizin sakin tatil yerleri arasında bulunan Ayvalık'ta emekli bir denizaltı subayı intihar teşebbüsünde bulundu. Harp Okulu mezuniyetinde kendisine verilen kılıçla harakiri yaparak intihar girişiminde bulunan kişinin adının Yakup Sunay olduğu ifade edildi. Yakup Sunay'ın ikinci eşi ile üvey kızının kendisini dolandırdığı için psikolojisinin bozulduğunu iddia etti. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Emekli denizaltı subayı harakiri yaparak intihar girişiminde bulundu!
Emekli denizaltı subayı harakiri yaparak intihar girişiminde bulundu!
Balıkesir'e bağlı Ayvalık ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Ayvalık'ta yaşayan emekli denizaltı subayı Yakup Sunay, harakiri yöntemiyle intihara yeltendi. Polis ekiplerinin araya girmesiyle birlikte kurtulan Sunay bıçağı karnına sapladıktan sonra beylik tabancasına da davrandı. Etraftan geçenlerin ilginç bakışları arasında intihar girişiminde bulunan Sunay, son dakika bilgisine göre hastanede müşahade altına alındı.

Ailevi sorunları olduğu öğrenilen emekli denizaltı subayı, ilçe merkezindeki Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk anıtının önüne çektiği arabasının üstüne çıkarak Harp Okulu mezuniyetinde kendisine verilen kılıçla harakiri yaparak intihara teşebbüs etti.

Edinilen bilgiye göre; Saat 12.30 sıralarında ilçe merkezindeki Cumhuriyet Meydanı'na gelip kaldırımlara çıkarak Atatürk anıtı önüne park eden Yakup Sunay isimli emekli denizaltı astsubayı, ikinci eşi ve üvey kızının kendisini dolandırdığını iddia ederek içinde bulunduğu olumsuzlukları haykırmaya başladı.

Arabasının yanına bir bomba düzeneği görüntüsü verilmiş bir sistemi de o sırada olay yerine gelen polis memurlarına gösteren emekli denizaltı astsubayı kendisine yaklaşılmamasını istedi.