Kemal Kılıçdaroğlu o terbiyesizliği savundu!

Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, AKP’li bir vekilin eşi hakkında kamuda yükseliş haberi yapmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Saygı Öztürk'ü sert bir dille eleştirmişti. Kemal Kıçıldaroğlu bugün yaptığı meclis konuşmasında Saygı Öztürk'ün terbiyesizliğini savundu.

Kemal Kılıçdaroğlu o terbiyesizliği savundu!
Kemal Kılıçdaroğlu o terbiyesizliği savundu!
Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, AKP’li bir vekilin eşinin kamudaki yükselişini saygısız bir dille kaleme almış ve torpil göndermesi yapmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Saygı Öztürk'ün bu yazısına sert bir şekilde karşılık vermişti.

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU: BU YAZISI NAMUSSUZLUKTUR

Sosyal meyda hesabından paylaşımda bulunan Bakan Soylu, "İnsanlık görevimi yapıyorum. Saygı Öztürk’ün bu yazısı namussuzluktur. Bahar Hanım ahlaklı, faziletli bir kadındır. Ali Beye minnettarız Trabzon turizmini ayağa kaldırdı. Bugünden sonra bu namus düşmanını kim muhatap alırsa, gözümde aynı namussuzluğun ortağıdır, haysiyet celladıdır." ifadelerine yer vermişti.

KEMAL KILIÇDAROĞLU SAYGISIZLIĞI SAVUNDU!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de düzenlenen grup toplantısında konuştu. Konuşmasında birçok konuya yer veren Kılıçdaroğlu Saygı Öztürk'ün yazdığı saygısız yazıyı bu sözlerle savundu.

"İçişleri Bakanı gazeteci Saygı Öztürk’ü ağır bir şekilde suçladı. Saygı Öztürk saygın ve duayen bir gazetecidir, fikri takip yapar. Bütün haberlerinin arkasında durmuştur. Saygı Öztürk yazdıysa doğrudur."