Ersin Korkut'tan haber var! İlk paylaşımı...

Survivor ada konseyinde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Ünlüler takımından Ersin Korkut diz sakatlığı nedeniyle adaya veda etmek zorunda kaldı. Elenen Ersin Korkut'un ilk paylaşımı ise yürekleri burktu...

Ersin Korkut'tan haber var! İlk paylaşımı...
Survivor 2020 yarışmasında performansıyla final adayları arasında yer alan Ersin Korkut talihsiz sakatlık sonrası Survivor'a veda etmek zorunda kaldı. Futbol maçı esnasında dizinden sakatlanan Korkut'un, MR sonuçları Türkiye'ye gönderildi. Yapılan incelemelerin ardından Ersin Korkut'un Survivor'a devam edemeyeceği kesinleşti.

Acun Ilıcalı'nın dün akşam konseyde şoke eden ayrılığı açıklaması yarışmacılarda büyük üzüntüye neden oldu. Adada arkadaşlarıyla vedalaşan Ersin Korkut, Survivor yaşantısından sonra ilk kez konuştu. Zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayan Korkut, ekran başındakileri de ağlattı.

Yarışmadan elendikten sonra Instagram hesabından paylaşım yapan Korkut, yürekleri burktu.

SİZ NE GÜZEL İNSANLARSINIZ
Ersin Korkut, elendikten sonra sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaptı. Ünlü oyuncu, 'Böyle bir sevgi görmek insanın acı gününde ne kadar değerli anlatamam. Siz ne güzel insanlarsınız...' mesajını paylaştı.

Ersin Korkut'tan haber var! İlk paylaşımı...