Akıllarda Ayşenur Arslan'ın sözleri!

Canan Kaftancıoğlu'nun Fahrettin Altun'un evine ilçe başkanın göndermesi' CHP içinde çeteleşme mi var?' sorusunu akıllara getirdi. CHP'ye yakınlığıyla bilinen Ayşenur Arslan da bir dönem CHP silahlanmalı demişti.

Akıllarda Ayşenur Arslan'ın sözleri!
Akıllarda Ayşenur Arslan'ın sözleri!
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun’a ait ikametgah olarak kullanılan meskenin fotoğrafının çekilmesi talimatını partisinin verdiğini açıkladı.

Kaftancıoğlu'nun bu açıklaması 'CHP'de çeteleşme mi?' sorusunu akıllara getirdi.

KAFTANCIOĞLU'NUN TERÖR SEVİCİ TAVIRLARI!


Geçmişinde terör örgütlerini savunan açıklamalarda bulunan Kaftancıoğlu, terör örgütü MLKP’nin kurucularından olan Hasan Ocak için komutan demiş, terör örgütü DHKP-C mensubu Helin Bölek’in için de ışıklar içinde uyuması temennisinde bulunmuş, DHKP-C’lilerin ölüm oruçlarını ise insanlık örneği bir davranış olarak görmüştü.

CHP'LİLERE SİLAHLANMA ÇAĞRISI

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Gazeteci Ayşenur Arslan ise katıldığı televizyon programında "Artık CHP de öğrenmeli ki demokrasi dediğimiz şey sadece ve sadece artık sandıktan geçmiyor. Bugün Kürt siyasi hareketi, nasıl yüzde 40 küsur ile gelmiş AKP iktidarını masaya oturtup bilek güreşi tutuyor. Arkasında silahlı mücadele var. Onun getirdiği bir gözdağı var. Arkadaş bizde silahlı mücadeleye başlayalım demiyorum. Ama silahlı ya da silahsız mücadele etmek, bedelini ödemek, gericiliğe, faşizme, baskıya, her türlü çağdışı ideolojiye karşı ödevimiz yapmamız lazım. Bu ülke çok kolay kazanılmadı, kolay vermemeliyiz. Her şey daha yeni başlıyor" demişti.