AK Parti İlçe Başkanlarına Coşkulu Karşılama
AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve 3 ilçeye yeni atanan ilçe başkanları, havaalanında çok sayıda partili ve vatandaş tarafından karşılandı.

AK Parti teşkilatının 2023 seçimleri için hazırlık çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden Türkmenoğlu, “2023, AK Parti iktidarının altın yılı olacak, ama 2023 Van’da AK Parti’nin yükseliş yılı olacak. Bunu da herkesin bilmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.
"Van’da ‘Siyaset Akademisi’ni başlatıyoruz"
Van’da ‘Siyaset Akademisi’nin başlatılacağı müjdesini de veren Başkan Türkmenoğlu, “Van’da siyaset yapmak isteyen, ‘ben Van’ı yöneteceğim, ben Van’a hizmet edeceğim, ben Van’da halkıma, geleceğime, gelecek nesillere insan yetiştireceğim’ diyen bütün Vanlı kardeşlerimizi Siyaset Akademisi’ne davet ediyoruz. Siyaset Akademisi’ne bu hafta ve önümüzdeki hafta içerisinde başvuruları alacağız ve Van’a yeni genç siyasetçiler yetiştireceğiz. Böylece mevcut siyasetimize yeni gençler kazandırarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından ilçe başkanları devir teslimi için ilçe başkanlıklarına hareket ettiler.
