'Yav He He' İkinci Kez Seyirciyle Buluştu
Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Devlet Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi doktor ve çalışanlarının ‘Yav He He Mamoş Üniversitede’ tiyatro oyunu ikinci kez sahneledi.

Geliri ile Kdz. Ereğli Bilim ve Sanat Merkezi’ne beceri laboratuvarı kazandırmakta olan gönüllü tiyatro ekibi, oyun sonunda davetlilere teşekkür etti. Kdz. Ereğli Başhekimi Vildan Türkeli ise konuşmasında Ereğli’nin geleceğinde katkıda bulunmanın vermiş olduğu mutluluğu belirtti.
Başhekim Türkeli konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Gösterinin geliri ile Bilim ve Sanat Merkezine beceri laboratuvarı kazandıracak ve Kdz. Ereğli’nin geleceğinde katkıda bulunacağımız için çok mutluyuz. Her türlü projede desteğini esirgemeyen başta Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Zonguldak İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner’e Kdz. Ereğli BİLSEM Müdürü Serkan Çakır’a, oyunu sergileyen komedikal tiyatro ekibine ve katılımcılara çok teşekkür ediyorum.
