Yeşilboğaz'dan Başkan Seçer'e 'İnsan Hakları' Teşekkürü
İçel Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret ederek, İnsan Hakları Haftası kapsamında yapılan etkinlikler için teşekkür etti.

“Ne kadar demokrasi, o kadar insan hakları”
Günümüzde Türkiye’de en yoğun tartışılan konuların başında insan hakları kavramının geldiğini ifade eden Seçer, “Bizlerin bu konuda önemli görevleri var. Bizler siyasetçiyiz. Bizler seçilmiş, ülkeyi yöneten insanlarız, ülkenin geleceğini şekillendiren insanlarız. Elbette ki, bir belediye başkanı olarak bir başına görevim kentin fiziki koşullarına yönelik hizmet yapmak olmamalı. Türkiye’nin içinde bulunduğu bütün konulara sorumluluk sahibi bir siyasetçi olarak benim de eğilmem lazım" diye konuştu.
İçel Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz da bugüne kadar İnsan Hakları Haftası etkinliklerini kendi içlerinde yaptıklarını, İçel Büyükşehir Belediyesi’nin ilk kez düzenlediği etkinliklerle bütün şehre açıldıklarını ifade etti.
Yeşilboğaz, Başkan Seçer’e insan hakları konusundaki duyarlığından dolayı üzerinde baronun simgesinin olduğu bir tabak takdim etti.
