Türk Kadınlar Konseyi Derneği Efeler'de Toplandı
Türk Kadınlar Konseyi Derneği Aydın Şubesi’nce düzenlenen toplantıya katılan Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, kadınların özgürleşmesi gerektiğini belirtti, yerel yönetim olarak bu anlayışa destek olduklarını kaydetti.

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay ise yaptığı konuşmada, toplantıda bulunmaktan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Yerel yönetim olarak kadınların güncel yaşamını kolaylaştırmaya yönelik projelerini de anlatan Atay şunları söyledi; “Belediye Başkanı olduğum günden bu yana bir tek amacım var o da kadınların özgürleşmesine yardımcı olmak. Görevimin bu olduğunu düşünüyorum. Kreşimizi tahminen 10 gün içinde açıyoruz. İki tane de ihale yapıyoruz kreş ile ilgili, engelli çocuklarımız ile ilgili ihalemizi yılbaşından sonra yapacağız. Yaşlı bakımevini de yapıyoruz. Sığınma evi yapmak zorundayız onunla ilgili bir teknik sorunumuz var onu da gerçekleştirmek istiyoruz.”
Derneklerin siyaset üstü olduğuna da dikkati çeken Başkan Atay, “Eğer biz siyasal tercihlerimizde kadın çok kahkaha attığı zaman onu ahlaksızlıkla suçlayan insanları iktidar yapmayıp da kadınların erkeklerle eşit olduğunu benimsemiş insanları iktidar yaparsak o zaman özgür olacağız” dedi.
