Ünlü Oyuncu Tarık Ünlüoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu Levent Camisinde kılınan cenaze namazının ardından son yolcuğuna uğurlandı. Ünlü’nün cenazesine çok sayıda ünlü isim katıldı.

Ünlü Oyuncu Tarık Ünlüoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı
Akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybeden usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu için önce İstanbul Devlet Tiyatrosu Mecidiyeköy Büyük Sahne’de tören düzenlendi.

Törene usta oyuncunun eşi Gülenay Kalkan, ünlü komedyen Ata Demirer, ünlü oyuncular Zafer Ergin, Mehmet Aslantuğ, Selçuk Yöntem, Oktay Kaynarca, Oya Başar, Can Gürzap, Zafer Algöz, Melek Baykal, Tamer Karadağlı, Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, gibi sanat dünyasından çok sayıda isim ve sevenleri katıldı.

Törenin ardından Ünlüoğlu’nun naaşı Levent Camii’ne getirildi.

Cenaze namazına çok sayıda ünlü isim katılarak Ünlüoğlu’nu son yolcuğunda yalnız bırakmadı. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından sevenleri tarafından tabutu omuzlarda taşınan Ünlüoğlu, Zincirli Kuyu Mezarlığında toprağa verildi.



"Enerjisi ve hayata bakışını unutamıyorum"

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Ebru Cündübeyoğlu yaptığı açıklamada, “Ölüm ona hiç yakışmadı. Daha çok gençti. Daha kim bilir neler oynar neler yapardı? Onunla çok güzel günlerimiz oldu. Bana şu an ölümü hiç inandırıcı gelmiyor. Yokmuş gibi gelmiyor. Hayatı çok severdi. Enerjisi ve hayata bakışını unutamıyorum. O güzel sesi hiçbir zaman unutmayacağım. Her zaman kulaklarımda olacak. Omuz omuza oynadık. Tüm sevdiklerine sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.



"Türkiye’nin önemli değerlerindendi"

Oyuncu Oktay Kaynarca ise, “Çok değerli bir ağabeyimi ve iyi bir insanı kaybettik. Yolcuğuna bu şekilde devam etmeye karar verdi. Biz, kendisini çok özleyeceğiz. Biz her zaman kendisini anacağız. Allah herkese böyle bir ömür nasip etsin” dedi.

Ercan Saatçi, “Sohbetlerimizin neşesini kaybettik. Bizi sürekli güldüren çok iyi niyetli bir kişiydi. Türkiye’nin önemli değerlerindendi. Kendisini çok özleyeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA